Page 35 - medorledor125
P. 35
מגזין מדור לדור צילום :אלכס דונין
בתוקף עד 29/2/24
הטבה למדור לדור10
%מאומה5גוא2הוון8מכו8הלצ8שרכיי3המרםו7נ-שתי4חשחם5לקה0
וכף ליקר תפוזים .מניחים בצד כשעתיים. קרפ סוזט של יהודית
במקביל שמים בקערת המיקסר 100גר' חמאה רכה ,מוסיפים מצרכים ל 8 :מנות
זמן הכנה 20 :דקות
את יתר המיץ ,את הקליפה המגורדת ,את אבקת הסוכר וכף זמן בישול 30 :דקות
ליקר תפוזים .מערבבים עד קבלת מרקם אחיד שומרים במקרר. מצרכים:
250גר' קמח
מחממים מחבת לקרפים .משמנים מעט ,יוצקים מעט 500מ"ל חלב
מהתערובת מסובבים את המחבת כדי שהחומר יתפזר באופן 3ביצים
3קלמנטינות
שווה .כששולי הקרפ מעט מזהיבים הופכים לצד השני .מניחים 100גר' אבקת סוכר
2כפות ליקר תפוזים איכותי
בצלחת .הכמות מספיק ל 18קרפים .כדי לשמור על הקרפים 200גר' חמאה
1/2כפית מלח
חמים מומלץ להרתיח מים בסיר ואז להניח את הצלחת על
ההכנה:
הסיר. בעזרת זסטר מגרדים את קליפות הקלמנטינות ושומרים בצד.
לפני ההגשה מורחים כל קרפ עם חמאת הקלמנטינות ומקפלים סוחטים את הקלמנטינות ומעבירים את המיץ דרך מסננת דקה.
ממיסים במיקרו 50גר' חמאה.
לארבע.
בקערת המיקסר מערבבים את הקמח עם המלח ,מוסיפים תוך
מחממים מחבת ואז מניחים לדקה או שניים את הקרפים. כדי ערבוב את הביצים אחת אחרי השנייה .מוסיפים תוך כדי
ערבובו את החלב ,חצי ממיץ הקלמנטינות ,החמאה המומסת
מגישים מיד.
גיליון 125
*ישנה אפשרות כשמחממים את הקרפים לשפוך מעט ליקר
קינוחים תפוזים ולעשות פלמבה.
סרוק אותי
35