Page 32 - medorledor125
P. 32
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: גרטאן תפוחי אדמה
שוטפים וקולפים את הירקות .פורסים אותם לפרוסות דקות ובטטה
(חצי ס"מ) מצרכים ל 4 :מנות
מסדרים אותם בתבנית חסינת אש בשכבות לפי הסדר. זמן הכנה 10 :דקות
מפזרים מעל את שיני השום ,עשבי פרובנס ,מלח ,פלפל גרוס, זמן אפייה 40 :דקות
שמן הזית וכן קוביות קטנות משומן האווז. מצרכים:
אופים בתנור בחום של 200מעלות כ 40 -דקות. 2תפוחי אדמה גדולים
תבשילים ותוספות 2בטטות גדולות
2שיני שום כתושות
סרוק אותי
שמן זית
50גר שומן אווז
עשבי פרובנס
מלח ופלפל טחון
32