Page 32 - medorledor125
P. 32

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                   ‫ההכנה‪:‬‬  ‫גרטאן תפוחי אדמה‬
‫שוטפים וקולפים את הירקות‪ .‬פורסים אותם לפרוסות דקות‬                      ‫ובטטה‬

                                                ‫(חצי ס"מ)‬                              ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
      ‫מסדרים אותם בתבנית חסינת אש בשכבות לפי הסדר‪.‬‬                                    ‫זמן הכנה‪ 10 :‬דקות‬
‫מפזרים מעל את שיני השום‪ ,‬עשבי פרובנס‪ ,‬מלח‪ ,‬פלפל גרוס‪,‬‬                                ‫זמן אפייה‪ 40 :‬דקות‬

                   ‫שמן הזית וכן קוביות קטנות משומן האווז‪.‬‬                                       ‫מצרכים‪:‬‬
              ‫אופים בתנור בחום של ‪ 200‬מעלות כ‪ 40 -‬דקות‪.‬‬                             ‫‪ 2‬תפוחי אדמה גדולים‬

    ‫תבשילים ותוספות‬                                                                      ‫‪ 2‬בטטות גדולות‬
                                                                                      ‫‪ 2‬שיני שום כתושות‬
‫סרוק אותי‬
                                                                                                 ‫שמן זית‬
                                                                                         ‫‪ 50‬גר שומן אווז‬

                                                                                            ‫עשבי פרובנס‬
                                                                                         ‫מלח ופלפל טחון‬

                                                                                                        ‫‪32‬‬
   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37