Page 39 - medorledor123
P. 39
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
הטבה למדור לדור10 בתוקף עד 31/12/23
%מאומה5גוא2הוון8מכו8הלצ8שרכיי3המרםו7נ-שתי4חשחם5לקה0
ההכנה: סופגניות צרפתיות
יש לערבב בקערה את הקמח עם אבקת האפייה והסוכר. מצרכים ל 16 :מנות
זמן הכנה 20 :דקות
להוסיף את הביצים ,החמאה והרום .לערבב היטב .אפשר להכין זמן ההתפחה 3 :שעות
זמן אפיה :שעה וחצי
במערבל המזון.
מצרכים:
יש לכסות את הקערה ולהניח בצד כשלוש שעות (להתפחה). 300גר' קמח
75גר' סוכר
לאחר מכן יש ליצור כדור .אם הבצק רטוב מוסיפים מעט קמח 1אבקת אפיה
2כפות רום (המשקה)
עד שהבצק גמיש ולא דביק .על משטח העבודה מפזרים מעט 50גר' חמאה רכה
קמח ומרדדים את הבצק .יוצרים בעזרת גלגלת שיניים מעוינים 3ביצים
אבקת סוכר לקישוט
בגודל של 6ס"מ על 3או אפשר צורה אחרת כמו רצועות.
מחממים בסיר שמן לחום של 170מעלות .זורקים חלק
מהמעוינים לשמן וכשהמעוין מתחיל להיות זהוב הופכים לצד
השני בערך דקה בכל צד .מוציאים ומניחים על נייר סופג.
לאחר מכן מפזרים אבקת סוכר.
קינוחים
סרוק אותי
גיליון 39 123