Page 38 - medorledor123
P. 38
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צצייללווםם ::אאללככסס דדווננייןן
ההכנה: לביבות תפוח עץ
יש לקלף את התפוחים ולרוקן את הליבה .יש לפרוס אותם מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 20 :דקות
לפרוסות בעובי של 2ס"מ .מניחים אותם בקערה ושופכים מעל זמן אפיה 10 :דקות
את הקלבדוס .משרים בצד. מצרכים:
לבצק:
בקערה מערבבים יחד את שני סוגי הקמח ,המלח ואבקת
150גר' קמח תפוחי אדמה
האפיה .מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את המים עד קבלת 150גר' קמח
מסה אחידה .מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים. 3גר' אבקת אפיה
250מל' מים קורט מלח
יש לחמם בסיר טיגון את השמן לחום של 180מעלות.
1כפית תמצית וניל
טובלים את פרוסות התפוחים בבצק ומניחים בשמן לטיגון .יש
המילוי:
להיזהר שלא ישרף .כשהלביבות זהובות מוציאים ומניחים על 30גר' אבקת סוכר
30מיל' קלבדוס (ברנדי תפוחים)
נייר סופג .מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל אבקת סוכר. 3תפוחי גראן סמיט
קינוחים ניתן להגיש עם מייפל. 38
סרוק אות