Page 38 - medorledor123
P. 38

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צצייללווםם‪ ::‬אאללככסס דדווננייןן‬

                                  ‫ההכנה‪:‬‬                                         ‫לביבות תפוח עץ‬

‫יש לקלף את התפוחים ולרוקן את הליבה‪ .‬יש לפרוס אותם‬                                                    ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                                                                                                    ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
‫לפרוסות בעובי של ‪ 2‬ס"מ‪ .‬מניחים אותם בקערה ושופכים מעל‬                                               ‫זמן אפיה‪ 10 :‬דקות‬

                                  ‫את הקלבדוס‪ .‬משרים בצד‪.‬‬                                                       ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                                                 ‫לבצק‪:‬‬
‫בקערה מערבבים יחד את שני סוגי הקמח‪ ,‬המלח ואבקת‬
                                                                                              ‫‪ 150‬גר' קמח תפוחי אדמה‬
‫האפיה‪ .‬מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את המים עד קבלת‬                                                       ‫‪ 150‬גר' קמח‬

                                  ‫מסה אחידה‪ .‬מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים‪.‬‬                          ‫‪ 3‬גר' אבקת אפיה‬
                                                                                                 ‫‪ 250‬מל' מים קורט מלח‬
                                  ‫יש לחמם בסיר טיגון את השמן לחום של ‪ 180‬מעלות‪.‬‬
                                                                                                     ‫‪ 1‬כפית תמצית וניל‬
‫טובלים את פרוסות התפוחים בבצק ומניחים בשמן לטיגון‪ .‬יש‬
                                                                                                                 ‫המילוי‪:‬‬
‫להיזהר שלא ישרף‪ .‬כשהלביבות זהובות מוציאים ומניחים על‬                                                  ‫‪ 30‬גר' אבקת סוכר‬
                                                                                         ‫‪ 30‬מיל' קלבדוס (ברנדי תפוחים)‬
‫נייר סופג‪ .‬מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל אבקת סוכר‪.‬‬                                                 ‫‪ 3‬תפוחי גראן סמיט‬

          ‫קינוחים‬                 ‫ניתן להגיש עם מייפל‪.‬‬                                                                ‫‪38‬‬

‫סרוק אות‬
   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43