Page 33 - medorledor120
P. 33
מגזין מדור לדור
צצייללווםם ::אאללככסס דדווננייןן
סרוק אותי ההכנה: ממולאים קיציים
יש לקלף את המלפפונים ולחתוך אותם לחצי (לאורך) ולהוציא
מצרכים ל 6 :מנות
את הגלעינים. זמן הכנה 30 :דקות
יש להמליח ולהניח אותם במסננת במשך עשרים דקות.
בקערה מניחים את החלמון עם חרדל ,מלח ופלפל גרוס .בעזרת מצרכים:
מטרפה מתחילים לערבב ולאט לאט מוסיפים את השמן עד 6עגבניות חממה קטנות
קבלת מיונז יציב וקשה .מוסיפים את מחית הקארי ומערבבים.
בקערת המקסר שמים את הטונה ומפוררים אותו .מוסיפים 3מלפפונים קטנים
אותו ,את העירית הקצוצה ואת הצלפים למיונז ומערבבים. קופסת טונה במים מסוננת
שוטפים ומייבשים את העגבניות .חותכים את הכובע ומרוקנים
את תוכן העגבניות .ממליחים מעט והופכים אותם על נייר סופג 1חלמון
לכמה דקות .בעזרת נייר סופג מיבשים את המלפפונים. 1כפית חרדל
ממלאים את המלפפונים ואת העגבניות עם תערובת הטונה 200מ"ל שמן זרעי ענבים (לא חובה)
1/2כף מחית קארי ירוק/צהוב
ושומרים בקירור עד ההגשה. 2כפות צלפים
צרור עירית קצוץ
תבשילים ותוספות מלח ופלפל גרוס
33 גיליון 120