Page 33 - medorledor120
P. 33

‫מגזין מדור לדור‬

‫צצייללווםם‪ ::‬אאללככסס דדווננייןן‬

‫סרוק אותי‬                                          ‫ההכנה‪:‬‬  ‫ממולאים קיציים‬
‫יש לקלף את המלפפונים ולחתוך אותם לחצי (לאורך) ולהוציא‬
                                                                               ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
                                             ‫את הגלעינים‪.‬‬                     ‫זמן הכנה‪ 30 :‬דקות‬
      ‫יש להמליח ולהניח אותם במסננת במשך עשרים דקות‪.‬‬
‫בקערה מניחים את החלמון עם חרדל‪ ,‬מלח ופלפל גרוס‪ .‬בעזרת‬                                   ‫מצרכים‪:‬‬
‫מטרפה מתחילים לערבב ולאט לאט מוסיפים את השמן עד‬                           ‫‪ 6‬עגבניות חממה קטנות‬
‫קבלת מיונז יציב וקשה‪ .‬מוסיפים את מחית הקארי ומערבבים‪.‬‬
‫בקערת המקסר שמים את הטונה ומפוררים אותו‪ .‬מוסיפים‬                               ‫‪ 3‬מלפפונים קטנים‬
    ‫אותו‪ ,‬את העירית הקצוצה ואת הצלפים למיונז ומערבבים‪.‬‬                 ‫קופסת טונה במים מסוננת‬
‫שוטפים ומייבשים את העגבניות‪ .‬חותכים את הכובע ומרוקנים‬
‫את תוכן העגבניות‪ .‬ממליחים מעט והופכים אותם על נייר סופג‬                                  ‫‪ 1‬חלמון‬
      ‫לכמה דקות‪ .‬בעזרת נייר סופג מיבשים את המלפפונים‪.‬‬                               ‫‪ 1‬כפית חרדל‬
‫ממלאים את המלפפונים ואת העגבניות עם תערובת הטונה‬               ‫‪ 200‬מ"ל שמן זרעי ענבים (לא חובה)‬
                                                                    ‫‪ 1/2‬כף מחית קארי ירוק‪/‬צהוב‬
                               ‫ושומרים בקירור עד ההגשה‪.‬‬                            ‫‪ 2‬כפות צלפים‬
                                                                                 ‫צרור עירית קצוץ‬
    ‫תבשילים ותוספות‬                                                              ‫מלח ופלפל גרוס‬

‫‪33‬‬                                                                                       ‫גיליון ‪120‬‬
   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38