Page 35 - medorledor118
P. 35
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
הטבה למדור לדור בתוקף עד 31/7/23
%מאומה5גוא2הוון8מכו8הלצ8שרכיי3המרםו7נ-שתי4חשחם5לקה100
ההכנה: פאי משמישים וגבינה
לבנה
ממיסים את החמאה בקערה במיקרו .
מצרכים ל 8 :מנות
מערבבים בקערה את החמאה המומסת יחד עם הגבינה הלבנה זמן הכנה 10 :דקות
זמן אפיה 35 :דקות
.מוסיפים לתערובת את הביצים ,סוכר וניל והסוכר ומערבבים
מצרכים:
עד קבלת מרקם אחיד .מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב . בצק פריך (המתכון בנפרד)
לוקחים תבנית פאי ומשטחים בה את הבצק הפריך .דוקרים 90גר' חמאה
7-9משמשים לפי הגודל שטופים וחצויים לשניים
את הבצק בעזרת מזלג .
1כף קמח
שופכים מעל את תערובת הגבינה ומעל מסדרים את חצאי 2ביצים
המשמישים. 30גר' סוכר
1שקית סוכר וניל
אופים בחום של 200מעלות במשך 35דקות .מצננים את הפאי. 200גר' גבינה לבנה 9%
אבקת סוכר לקישוט
קינוחים כשהפאי קר מפזרים מעל אבקת סוכר
גיליון 118
סרוק אותי
35