Page 35 - medorledor118
P. 35

‫מגזין מדור לדור‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

        ‫הטבה למדור לדור‬                              ‫בתוקף עד ‪31/7/23‬‬

‫‪%‬מאומה‪5‬גוא‪2‬הוון‪8‬מכו‪8‬הלצ‪8‬שרכיי‪3‬המרםו‪7‬נ‪-‬שתי‪4‬חשחם‪5‬לקה‪100‬‬

                                                                       ‫ההכנה‪:‬‬                ‫פאי משמישים וגבינה‬
                                                                                                             ‫לבנה‬
                    ‫ממיסים את החמאה בקערה במיקרו ‪.‬‬
                                                                                                                            ‫מצרכים ל‪ 8 :‬מנות‬
‫מערבבים בקערה את החמאה המומסת יחד עם הגבינה הלבנה‬                                                                          ‫זמן הכנה‪ 10 :‬דקות‬
                                                                                                                           ‫זמן אפיה‪ 35 :‬דקות‬
‫‪ .‬מוסיפים לתערובת את הביצים ‪ ,‬סוכר וניל והסוכר ומערבבים‬
                                                                                                                                      ‫מצרכים‪:‬‬
‫עד קבלת מרקם אחיד‪ .‬מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב ‪.‬‬                                                                   ‫בצק פריך (המתכון בנפרד)‬

‫לוקחים תבנית פאי ומשטחים בה את הבצק הפריך ‪ .‬דוקרים‬                                                                                ‫‪ 90‬גר' חמאה‬
                                                                                                 ‫‪ 7-9‬משמשים לפי הגודל שטופים וחצויים לשניים‬
                                                                       ‫את הבצק בעזרת מזלג ‪.‬‬
                                                                                                                                     ‫‪ 1‬כף קמח‬
‫שופכים מעל את תערובת הגבינה ומעל מסדרים את חצאי‬                                                                                        ‫‪ 2‬ביצים‬

                                                                       ‫המשמישים‪.‬‬                                                   ‫‪ 30‬גר' סוכר‬
                                                                                                                              ‫‪ 1‬שקית סוכר וניל‬
‫אופים בחום של‪ 200‬מעלות במשך‪ 35‬דקות ‪ .‬מצננים את הפאי‪.‬‬                                                                     ‫‪ 200‬גר' גבינה לבנה ‪9%‬‬
                                                                                                                           ‫אבקת סוכר לקישוט‬
           ‫קינוחים‬  ‫כשהפאי קר מפזרים מעל אבקת סוכר‬
                                                                                                                                       ‫גיליון ‪118‬‬
‫סרוק אותי‬

‫‪35‬‬
   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40