Page 33 - medorledor118
P. 33

‫מגזין מדור לדור‬

‫צצייללווםם‪ ::‬אאללככסס דדווננייןן‬

                                         ‫ההכנה‪:‬‬                                 ‫נזיד עגל בנוסח מרנגו‬

‫חותכים את הבשר לקוביות‪ .‬מקלפים ופורסים את הבצלים‪.‬‬                                                               ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                                                                                                               ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬
                                  ‫מקלפים גם את הגזרים ופורסים לקוביות קטנות‪.‬‬                                   ‫זמן בישול‪ :‬שעתיים‬

‫בסיר עם תחתית עבה מחממים ‪ 2‬כפות שמן זית‪ .‬מוסיפים את‬                                                                       ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                                               ‫‪ 800‬גר' כתף של עגל‬
                                         ‫קוביות הבשר ומזהיבים אותם מכל צדדיהם‪.‬‬
                                                                                                                    ‫‪ 2‬בצלים גדולים‬
‫מוסיפים את הירקות‪ ,‬שיני השום הכתושות והבוקה גרני‪.‬‬                                                                          ‫‪ 2‬גזרים‬

                                         ‫מבשלים יחד כ‪ 5-‬דקות‪.‬‬                                                            ‫‪ 3‬שן שום‬
                                                                                                                       ‫‪ 1‬בוקה גרני‬
‫מוסיפים את העגבניות‪ ,‬את הרסק והיין‪ .‬מבשלים יחד כ‪ 5-‬דקות‪.‬‬                        ‫‪ 400‬גר' עגבניות מקולפות‪ ,‬מגולענות וחתוכות לקוביות‬
                                                                                                          ‫‪ 2‬כפיות של רסק עגבניות‬
‫מתבלים לפי הטעם‪ .‬מוסיפים מים עד גובה הבשר‪ ,‬מכסים את‬                                                                 ‫‪ 200‬מ"ל יין לבן‬

                                  ‫בשרים‬  ‫הסיר ומבשלים על בעבוע כשעתיים‪.‬‬                                                   ‫שמן זית‬
                                                                                                                   ‫מלח ופלפל גרוס‬
‫סרוק אותי‬
                                                                                                                           ‫גיליון ‪118‬‬
‫‪33‬‬
   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38