Page 33 - medorledor118
P. 33
מגזין מדור לדור
צצייללווםם ::אאללככסס דדווננייןן
ההכנה: נזיד עגל בנוסח מרנגו
חותכים את הבשר לקוביות .מקלפים ופורסים את הבצלים. מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 15 :דקות
מקלפים גם את הגזרים ופורסים לקוביות קטנות. זמן בישול :שעתיים
בסיר עם תחתית עבה מחממים 2כפות שמן זית .מוסיפים את מצרכים:
800גר' כתף של עגל
קוביות הבשר ומזהיבים אותם מכל צדדיהם.
2בצלים גדולים
מוסיפים את הירקות ,שיני השום הכתושות והבוקה גרני. 2גזרים
מבשלים יחד כ 5-דקות. 3שן שום
1בוקה גרני
מוסיפים את העגבניות ,את הרסק והיין .מבשלים יחד כ 5-דקות. 400גר' עגבניות מקולפות ,מגולענות וחתוכות לקוביות
2כפיות של רסק עגבניות
מתבלים לפי הטעם .מוסיפים מים עד גובה הבשר ,מכסים את 200מ"ל יין לבן
בשרים הסיר ומבשלים על בעבוע כשעתיים. שמן זית
מלח ופלפל גרוס
סרוק אותי
גיליון 118
33