Page 32 - medorledor118
P. 32

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צצייללווםם‪ ::‬אאללככסס דדווננייןן‬

                                  ‫ההכנה‪:‬‬                                                ‫סלט פסטה עם דג‬
                                                                                     ‫סלמון מעושן‪ ,‬מלפפון‬
‫מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן‪ .‬כשהפסטה מוכנה‬
                                                                                                 ‫ותפוח עץ‬
                                  ‫מסננים‪ ,‬שוטפים במים קרים ומסננים שוב‪ .‬שומרים בצד‪.‬‬
                                                                                                                     ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
‫מקלפים את בצל השאלוט וקוצצים דק‪ .‬שוטפים את המלפפון‬                                                                  ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
                                                                                                                   ‫זמן בישול‪ 10 :‬דקות‬
‫ואת התפוחים ואז פורסים אותם לקוביות קטנות‪ .‬את הסלמון‬
                                                                                                                              ‫מצרכים‪:‬‬
‫המעושון חותכים לרצועות דקות‪ .‬בקערת הגשה שופכים את‬                                                   ‫‪ 400‬גר' פסטה (אפשר מחיטה מלאה)‬

‫היוגורט‪ ,‬מוסיפים את בצל השאלוט ומיץ הלימון‪ .‬מערבבים‪.‬‬                                                            ‫‪ 100‬גר' דג סלמון מעושן‬
                                                                                                                              ‫‪ 1‬מלפפון‬
‫ממליחים ומפלפלים לפי הטעם‪ .‬מוסיפים את הפסטה‪ ,‬את‬
                                                                                                     ‫‪ 2‬תפוחי עץ (גראן סמיט ופינק ליידי )‬
‫קוביות המלפפון והתפוחים ואת רצועות הסלמון המעושן‪.‬‬                                                        ‫‪ 2‬יוגורט (אפשר גם יוגורט סויה )‬
                                                                                                                          ‫‪ 1‬בצל שאלוט‬
‫מערבבים שוב וטועמים‪ .‬אם יש צורך מתקנים את התיבול‪.‬‬                                                                        ‫‪ 1‬כף מיץ לימון‬
                                                                                                                       ‫מלח ופלפל גרוס‬
           ‫סלטים‬                  ‫מקררים היטב לפי ההגשה‪.‬‬
                                                                                                                                      ‫‪32‬‬
‫סרוק אותי‬
   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37