Page 32 - medorledor118
P. 32
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צצייללווםם ::אאללככסס דדווננייןן
ההכנה: סלט פסטה עם דג
סלמון מעושן ,מלפפון
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן .כשהפסטה מוכנה
ותפוח עץ
מסננים ,שוטפים במים קרים ומסננים שוב .שומרים בצד.
מצרכים ל 6 :מנות
מקלפים את בצל השאלוט וקוצצים דק .שוטפים את המלפפון זמן הכנה 20 :דקות
זמן בישול 10 :דקות
ואת התפוחים ואז פורסים אותם לקוביות קטנות .את הסלמון
מצרכים:
המעושון חותכים לרצועות דקות .בקערת הגשה שופכים את 400גר' פסטה (אפשר מחיטה מלאה)
היוגורט ,מוסיפים את בצל השאלוט ומיץ הלימון .מערבבים. 100גר' דג סלמון מעושן
1מלפפון
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם .מוסיפים את הפסטה ,את
2תפוחי עץ (גראן סמיט ופינק ליידי )
קוביות המלפפון והתפוחים ואת רצועות הסלמון המעושן. 2יוגורט (אפשר גם יוגורט סויה )
1בצל שאלוט
מערבבים שוב וטועמים .אם יש צורך מתקנים את התיבול. 1כף מיץ לימון
מלח ופלפל גרוס
סלטים מקררים היטב לפי ההגשה.
32
סרוק אותי