Page 38 - medorledor116
P. 38
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
תבשילים ותוספות
צצייללווםם ::אאללככסס דדווננייןן
סרוק אותי
ההכנה: כרובי ניצנים מוקפצים
יש לנקות את כרובי הניצנים ,להוציא את העלים הלא יפים
ולחתוך חלק מן הבסיס .לשטוף אותם ולסנן .במקביל מביאים מצרכים ל 4 :מנות
מים לרתיחה בסיר ,ממליחים וכשהמים רותחים מוסיפים את זמן הכנה 10 :דקות
כרובי הניצנים וחולטים אותם במשך 10דקות .מסננים אותם. זמן בישול 15 :דקות
מחממים מחבת מוסיפים חמאה/שמן זית .מוסיפים את כרובי
מצרכים:
הניצנים ומקפיצים אותם במשך 5דקות. 500גר' כרוב ניצנים
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. 40גר' חמאה 2 /כפות שמן זית
מלח ופלפל גרוס
38