Page 38 - medorledor116
P. 38

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

                                                                                                           ‫תבשילים ותוספות‬
‫צצייללווםם‪ ::‬אאללככסס דדווננייןן‬

                                                                                                                     ‫סרוק אותי‬

                                                   ‫ההכנה‪:‬‬  ‫כרובי ניצנים מוקפצים‬
‫יש לנקות את כרובי הניצנים‪ ,‬להוציא את העלים הלא יפים‬
‫ולחתוך חלק מן הבסיס‪ .‬לשטוף אותם ולסנן‪ .‬במקביל מביאים‬                                        ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
‫מים לרתיחה בסיר‪ ,‬ממליחים וכשהמים רותחים מוסיפים את‬                                         ‫זמן הכנה‪ 10 :‬דקות‬
‫כרובי הניצנים וחולטים אותם במשך ‪ 10‬דקות‪ .‬מסננים אותם‪.‬‬                                     ‫זמן בישול‪ 15 :‬דקות‬
‫מחממים מחבת מוסיפים חמאה‪/‬שמן זית‪ .‬מוסיפים את כרובי‬
                                                                                                     ‫מצרכים‪:‬‬
                    ‫הניצנים ומקפיצים אותם במשך ‪ 5‬דקות‪.‬‬                                     ‫‪ 500‬גר' כרוב ניצנים‬
                            ‫ממליחים ומפלפלים לפי הטעם‪.‬‬                          ‫‪ 40‬גר' חמאה‪ 2 /‬כפות שמן זית‬

                                                                                              ‫מלח ופלפל גרוס‬

                                                                                                             ‫‪38‬‬
   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43