Page 31 - medorledor106
P. 31

‫מגזין מדור לדור‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬                                         ‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬   ‫סלט מלון‪ ,‬גבינת‬
‫יש לחצות את המלון לשניים ולרוקן אותו מהגלעינים‪ .‬בעזרת‬     ‫מוצרלה ובזיליקום‬
‫כף פריזיאן יוצרים כדורים מהמלון ומניחים בקערה‪ .‬מוסיפים‬
‫את כדורי גבינת המוצרלה‪ .‬חותכים דק את עלי הבזיליקום‬                               ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
‫ומוסיפים מעל‪ .‬מפזרים מעל את עשבי הפרובנס ואת שמן‬                                ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬

                               ‫הזית‪ ,‬ממליחים ומפלפלים‪.‬‬                                     ‫מצרכים‪:‬‬
‫מערבבים כדי שכל הטעמים יתמזגו‪ .‬טועמים ואם יש צורך‬                                            ‫‪ 1‬מלון‬

                  ‫מתקנים את התיבול‪ .‬מקררים כשעתיים‪.‬‬             ‫‪ 250‬גר' כדורי גבינת מוצרלה (קטנים)‬
                                                                                    ‫‪ 10‬עלי בזיליקום‬
‫‪31‬‬                                                                                  ‫‪ 3‬כפות שמן זית‬

                                                                     ‫‪ 1/2‬כפית עשבי תיבול מפרובנס‬
                                                                                    ‫מלח ופלפל גרוס‬

                                                                                            ‫גיליון ‪106‬‬
   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36