Page 31 - medorledor106
P. 31
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין צילום :אלכס דונין
ההכנה: סלט מלון ,גבינת
יש לחצות את המלון לשניים ולרוקן אותו מהגלעינים .בעזרת מוצרלה ובזיליקום
כף פריזיאן יוצרים כדורים מהמלון ומניחים בקערה .מוסיפים
את כדורי גבינת המוצרלה .חותכים דק את עלי הבזיליקום מצרכים ל 6 :מנות
ומוסיפים מעל .מפזרים מעל את עשבי הפרובנס ואת שמן זמן הכנה 15 :דקות
הזית ,ממליחים ומפלפלים. מצרכים:
מערבבים כדי שכל הטעמים יתמזגו .טועמים ואם יש צורך 1מלון
מתקנים את התיבול .מקררים כשעתיים. 250גר' כדורי גבינת מוצרלה (קטנים)
10עלי בזיליקום
31 3כפות שמן זית
1/2כפית עשבי תיבול מפרובנס
מלח ופלפל גרוס
גיליון 106