Page 30 - medorledor106
P. 30

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

                                                          ‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬  ‫סלט קישואים ומלון‬
‫מקלפים את המלון‪ ,‬חוצים אותו לשניים‪ ,‬מרוקנים את הגרעינים‪.‬‬                             ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
‫חותכים אותו לקוביות גדולות‪ .‬חותכים את קצוות הקישוא‪.‬‬                                 ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬

             ‫בעזרת מנדולינה‪ ,‬פורסים את הקישוא לרצועות‪.‬‬                                         ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                               ‫‪ 1‬קישוא‬
‫בקערה מניחים את קוביות המלון ואת רצועות הקישוא‪ .‬קוצצים‬                                       ‫‪ 1‬מלון קטן‬
‫דק את הבזיליקום‪ .‬מפזרים אותו מעל הסלט‪ .‬מערבבים את‬                                   ‫‪ 1/2‬חבילה בזיליקום‬

                      ‫חומרי הרוטב ושופכים מעל‪ .‬מערבבים‪.‬‬                                     ‫רוטב וינגרט‪:‬‬
                                                                                   ‫‪ 1‬כף וחצי חומץ בין יין‬

                                                                                     ‫‪ 1‬כפית חרדל דיז'ון‬
                                                                                 ‫‪ 3‬כפות שמן זרעי ענבים‬

                                                                                            ‫מלח ופלפל‬

                                                          ‫‪30‬‬
   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35