Page 30 - medorledor106
P. 30
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: סלט קישואים ומלון
מקלפים את המלון ,חוצים אותו לשניים ,מרוקנים את הגרעינים. מצרכים ל 4 :מנות
חותכים אותו לקוביות גדולות .חותכים את קצוות הקישוא. זמן הכנה 20 :דקות
בעזרת מנדולינה ,פורסים את הקישוא לרצועות. מצרכים:
1קישוא
בקערה מניחים את קוביות המלון ואת רצועות הקישוא .קוצצים 1מלון קטן
דק את הבזיליקום .מפזרים אותו מעל הסלט .מערבבים את 1/2חבילה בזיליקום
חומרי הרוטב ושופכים מעל .מערבבים. רוטב וינגרט:
1כף וחצי חומץ בין יין
1כפית חרדל דיז'ון
3כפות שמן זרעי ענבים
מלח ופלפל
30