Page 31 - medorledor105
P. 31

‫מגזין מדור לדור‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

        ‫הטבה למדור לדור‬‫בתוקף עד ‪31/6/22‬‬

‫‪%‬מאומה‪5‬גוא‪2‬הוון‪8‬מכו‪8‬הלצ‪8‬שרכיי‪3‬המרםו‪7‬נ‪-‬שתי‪4‬חשחם‪5‬לקה‪100‬‬             ‫עוגת גבינה ללא בצק‬
                                                                 ‫עם קולי(רוטב) פירות‬
            ‫מוסיפים את גרידת הלימון והקמח ומערבבים שוב‪.‬‬
    ‫מוציאים לקערה‪ .‬מקציפים את החלבונים לקצף קשה ויציב‪.‬‬                          ‫אדומים‬

                 ‫מקפלים אותו בהדרגה לתוך תערובת הגבינה‪.‬‬                                              ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
   ‫שופכים לתבנית קפיצית (עדיפות תבנית סיליקון) משומנת‬                                               ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
   ‫מעט ואופים שלושים דקות או עד שהעוגה יציבה ושחומה‬                                                  ‫זמן אפיה‪ 25 :‬דקות‬

                 ‫מעט‪ .‬מסננים ולאחר מכן מקררים כמה שעות‪.‬‬                                                        ‫מצרכים‪:‬‬
                                        ‫לקולי פירות האדומים‪:‬‬                                                     ‫לעוגה‪:‬‬

   ‫מניחים את הפירות האדומים שהם עדיין קפואים ומבשלים‬                                                  ‫גרידה מלימון אחד‬
   ‫על אש נמוכה‪ .‬מערבבים מדי פעם‪ .‬כשהם מופשרים והנוזל‬                                                   ‫‪ 3‬ביצים מופרדות‬
   ‫שלהם הצטמצם‪ ,‬מכבים את האש‪ ,‬מוסיפים את הסוכר‬
   ‫וטוחנים בעזרת מיקסר ידני למרקם חלק (אם עדיין הוא‬                                                        ‫‪ 110‬גר' קמח‬
   ‫נוזלי‪ ,‬מחזירים על אש נמוכה) עושים את אותו תהליך אם‬                                                      ‫‪ 100‬גר' סוכר‬
   ‫משתמשים בפירות טריים אך התהליך ארוך ויקר יותר‪.‬‬                                                 ‫‪ 500‬גר' גבינה לבנה ‪9%‬‬

                                     ‫מסננים ושומרים במקרר‪.‬‬                                          ‫לקולי פירות אדומים‪:‬‬
   ‫מגישים כל פרוסת עוגה כשמעל שופכים קולי או מגישים‬                         ‫‪ 300‬גר' פירות אדומים (קפואים זה מהיר יותר)‬

                                                 ‫לצד הפרוסה‪.‬‬                                           ‫‪ 100‬גר' סוכר חום‬

    ‫‪31‬‬                                                                                                          ‫ההכנה‪:‬‬
                                                                                     ‫מחממים תנור לחום של ‪ 180‬מעלות‪.‬‬
                                                              ‫בקערת המיקסר שמים את הגבינה עם הסוכר ומקציפים היטב‬
                                                                   ‫במהירות גבוהה‪ .‬מוסיפים את החלמונים ומערבבים שוב‪.‬‬

                                                                                                                ‫גיליון ‪105‬‬
   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36