Page 14 - medorledor05
P. 14
טרין ירקות
לאחר שהירקות יתקררו ,טורפים את הביצים בקערה ,מועכים את מצרכים:
השום לתוך העיסה ,קוצצים את חבילת הבזיליקום (תוך כדי שמירה
של כמה עלים יפים לעיטור הטרין) מוסיפים את הירקות ואת 1פלפל אדום
1פלפל צהוב
הבזיליקום לקערה. 1חציל בינוני
מערבבים ,ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. 1בצל בינוני
מחממים את התנור לחום בינוני ( 180מעלות). 400גר' קישואים ( 3קישואים בינוניים)
משמנים בשמן זית תבנית אנגליש קייק או תבנית מאורכת מזכוכית, 300גר' עגבניות ( 3עגבניות בינוניות)
שופכים לתוכה את התערובת ומכסים ברדיד אלומיניום .מנמיכים
את חום התנור ל 160 -מעלות ואופים למשך שעה וחצי או עד שפני 3שיני שום
1חבילת בזיליקום
הטרין יציבים. 10זיתים שחורים מגולענים
להגשה: 4ביצים
3כפות שמן זית
כשהטרין קר ,מפרידים בעזרת סכין חדה מהדפנות והופכים אותה
בזהירות על צלחת הגשה ,מעטרים בעלי הבזיליקום ובזיתים .ניתן אופן הכנה:
להגיש ברוטב עגבניות.
לחתוך את כל הירקות לקוביות קטנות.
בסיר בעל תחתית עבה לחמם את השמן .מטגנים את
הבצל כ 4-דקות או עד שהוא שקוף .מוסיפים את
הפלפלים .לאחר כ 5 -דקות מוסיפים את החצילים,
לאחר כ 2 -דקות מוסיפים את הקישואים ולאחר כ-
2דקות נוספות את העגבניות .מערבבים קלות .לאחר
כ 20-דקות מורידים את הירקות מן האש ומניחים
אותם במסננת על מנת שהנוזלים יתנקזו.
14
לאחר שהירקות יתקררו ,טורפים את הביצים בקערה ,מועכים את מצרכים:
השום לתוך העיסה ,קוצצים את חבילת הבזיליקום (תוך כדי שמירה
של כמה עלים יפים לעיטור הטרין) מוסיפים את הירקות ואת 1פלפל אדום
1פלפל צהוב
הבזיליקום לקערה. 1חציל בינוני
מערבבים ,ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. 1בצל בינוני
מחממים את התנור לחום בינוני ( 180מעלות). 400גר' קישואים ( 3קישואים בינוניים)
משמנים בשמן זית תבנית אנגליש קייק או תבנית מאורכת מזכוכית, 300גר' עגבניות ( 3עגבניות בינוניות)
שופכים לתוכה את התערובת ומכסים ברדיד אלומיניום .מנמיכים
את חום התנור ל 160 -מעלות ואופים למשך שעה וחצי או עד שפני 3שיני שום
1חבילת בזיליקום
הטרין יציבים. 10זיתים שחורים מגולענים
להגשה: 4ביצים
3כפות שמן זית
כשהטרין קר ,מפרידים בעזרת סכין חדה מהדפנות והופכים אותה
בזהירות על צלחת הגשה ,מעטרים בעלי הבזיליקום ובזיתים .ניתן אופן הכנה:
להגיש ברוטב עגבניות.
לחתוך את כל הירקות לקוביות קטנות.
בסיר בעל תחתית עבה לחמם את השמן .מטגנים את
הבצל כ 4-דקות או עד שהוא שקוף .מוסיפים את
הפלפלים .לאחר כ 5 -דקות מוסיפים את החצילים,
לאחר כ 2 -דקות מוסיפים את הקישואים ולאחר כ-
2דקות נוספות את העגבניות .מערבבים קלות .לאחר
כ 20-דקות מורידים את הירקות מן האש ומניחים
אותם במסננת על מנת שהנוזלים יתנקזו.
14