Page 14 - medorledor04
P. 14
‫פונדו שוקולד ‪f o n d u e a u c h o c o l a t‬‬

‫חומרים ל‪ 6-‬סועדים‬

‫‪ 50‬מ"ל שמנת מתוקה‬
‫‪ 500‬גר' שוקולד מריר‬
‫מבחר של פירות העונה שטופים‪ ,‬קלופים וחתוכים לחתיכות‬
‫עוגת שוקולד חתוכה לקוביות (לא חובה)‬

‫להגשה‪:‬‬

‫גלידת ויל‬
‫פתיתי קוקוס‬
‫פתיתי שוקולד‬
‫סט לפונדו אם יש‪ ,‬אך לא חובה‬

‫שיפודי עץ‬

‫אופן ההכנה‪:‬‬

‫מקלפים את הפירות‪ ,‬חותכים ‪ -‬אם יש צורך ומניחים אותם בקערות‪.‬‬
‫בכלי של הפונדו או בסיר קטן ממסים ביחד את השוקולד עם השמנת עד לקבלת מרקם חלק ומבריק‪.‬‬
‫אם יש ערכה של פונדו‪ ,‬מניחים את השוקולד במרכז השולחן ומסדרים את כל הקערות‪ .‬כל אחד בוחר‬

‫את מה שהוא אוהב‪ .‬בעזרת שיפוד עץ נועצים עליו חתיכות הפרי וטובלים בשוקולד‪.‬‬
‫אפשר לגלגל את הפירות המצופים בשוקולד‪ ,‬בקערה של קוקוס או פירורי שוקולד‪.‬‬
‫ניתן להגיש בלוויית גלידת וניל‪.‬‬
‫בתיאבון‪.‬‬

‫‪14‬‬
   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19