Page 14 - medorledor04
P. 14
פונדו שוקולד f o n d u e a u c h o c o l a t
חומרים ל 6-סועדים
50מ"ל שמנת מתוקה
500גר' שוקולד מריר
מבחר של פירות העונה שטופים ,קלופים וחתוכים לחתיכות
עוגת שוקולד חתוכה לקוביות (לא חובה)
להגשה:
גלידת ויל
פתיתי קוקוס
פתיתי שוקולד
סט לפונדו אם יש ,אך לא חובה
שיפודי עץ
אופן ההכנה:
מקלפים את הפירות ,חותכים -אם יש צורך ומניחים אותם בקערות.
בכלי של הפונדו או בסיר קטן ממסים ביחד את השוקולד עם השמנת עד לקבלת מרקם חלק ומבריק.
אם יש ערכה של פונדו ,מניחים את השוקולד במרכז השולחן ומסדרים את כל הקערות .כל אחד בוחר
את מה שהוא אוהב .בעזרת שיפוד עץ נועצים עליו חתיכות הפרי וטובלים בשוקולד.
אפשר לגלגל את הפירות המצופים בשוקולד ,בקערה של קוקוס או פירורי שוקולד.
ניתן להגיש בלוויית גלידת וניל.
בתיאבון.
14
חומרים ל 6-סועדים
50מ"ל שמנת מתוקה
500גר' שוקולד מריר
מבחר של פירות העונה שטופים ,קלופים וחתוכים לחתיכות
עוגת שוקולד חתוכה לקוביות (לא חובה)
להגשה:
גלידת ויל
פתיתי קוקוס
פתיתי שוקולד
סט לפונדו אם יש ,אך לא חובה
שיפודי עץ
אופן ההכנה:
מקלפים את הפירות ,חותכים -אם יש צורך ומניחים אותם בקערות.
בכלי של הפונדו או בסיר קטן ממסים ביחד את השוקולד עם השמנת עד לקבלת מרקם חלק ומבריק.
אם יש ערכה של פונדו ,מניחים את השוקולד במרכז השולחן ומסדרים את כל הקערות .כל אחד בוחר
את מה שהוא אוהב .בעזרת שיפוד עץ נועצים עליו חתיכות הפרי וטובלים בשוקולד.
אפשר לגלגל את הפירות המצופים בשוקולד ,בקערה של קוקוס או פירורי שוקולד.
ניתן להגיש בלוויית גלידת וניל.
בתיאבון.
14