זמן הכנה: שעה + 50 דקות קירור במקרר זמן אפיה כולל: שעה אחת מספר סועדים: 6 עד 8 חומרים: 250
זמן הכנה:10 דקות מצרכים ל 4 מנות: 150 גר' דובדבנים בסירופ 500 גר' גבינה לבנה 8 ביסקוטים 4 כפות סוכר
4 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן בישול: 15 דקות מצרכים: 1 מלון לסביון: 4 חלמונים 100 גר' סוכר 1
2 מנות 2 תבניות סופלה אישיות מומלץ להכין לילה קודם זמן ההכנה:30 דקות זמן אפיה:10 דקות זמן קירור: 12 שעות
4 מנות זמן הכנה: 40 דקות זמן אפיה: 25 דקות מצרכים: להכנת בסיס העוגה: 45 גר' קמח תפוחי אדמה 25
6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפיה: 50 דקות מצרכים: 250 גר' קמח 150 גר' סוכר 1 סוכר וניל
16 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן ההתפחה: 3 שעות זמן אפיה: שעה וחצי מצרכים: 300 גר' קמח 75 גר'
2 תבניות פאי ארוכות נשלפות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפיה:45 דקות מצרכים: לבצק 250 גר' קמח 125 גר' חמאה
טארט דובדבנים של פעם מצרכים ל: 6 מנות זמן ההכנה: שעתיים זמן האפייה: 45 דקות מצרכים לבצק: 325 גר' קמח
מתכון מאת: שף קונדיטור פנינה גרינבלט בואדנה 052-3899189 זמן ההכנה: 20 דקות מצרכים ל- 15-20 כוסות ק"ג תּוּתִים שְׁטוּפִים לְלֹא
כלי נגישות