קינוחים

טארט משמשים
כללי

טארט משמשים

זמן הכנה: שעה + 50 דקות קירור במקרר זמן אפיה כולל: שעה אחת מספר סועדים: 6 עד 8 חומרים: 250

קרא עוד ←
מעדן דובדבנים
כללי

מעדן דובדבנים

זמן הכנה:10 דקות מצרכים ל 4 מנות: 150 גר' דובדבנים בסירופ 500 גר' גבינה לבנה 8 ביסקוטים 4 כפות סוכר

קרא עוד ←
קרפציו של מלון
כללי

קרפציו של מלון

4 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן בישול: 15 דקות מצרכים: 1 מלון לסביון: 4 חלמונים 100 גר' סוכר 1

קרא עוד ←
שרלוט פטל-לימון עם גבינה מסקרפונה
קינוחים

שרלוט פטל-לימון עם גבינה מסקרפונה

2 מנות 2 תבניות סופלה אישיות מומלץ להכין לילה קודם זמן ההכנה:30 דקות זמן אפיה:10 דקות זמן קירור: 12 שעות

קרא עוד ←
עוגת שוקולד אגס
קינוחים

עוגת שוקולד אגס

4 מנות זמן הכנה: 40 דקות זמן אפיה: 25 דקות מצרכים: להכנת בסיס העוגה: 45 גר' קמח תפוחי אדמה 25

קרא עוד ←
פאר שזיפים FAR BRETON
קינוחים

פאר שזיפים FAR BRETON

6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפיה: 50 דקות מצרכים: 250 גר' קמח 150 גר' סוכר 1 סוכר וניל

קרא עוד ←
Bugnes  – סופגניות צרפתיות
קינוחים

Bugnes – סופגניות צרפתיות

16 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן ההתפחה: 3 שעות זמן אפיה: שעה וחצי מצרכים: 300 גר' קמח 75 גר'

קרא עוד ←
טארט (פאי) תפוחי עץ
קינוחים

טארט (פאי) תפוחי עץ

2 תבניות פאי ארוכות נשלפות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפיה:45 דקות מצרכים: לבצק 250 גר' קמח 125 גר' חמאה

קרא עוד ←
טארט דובדבנים של פעם
קינוחים

טארט דובדבנים של פעם

טארט דובדבנים של פעם מצרכים ל: 6 מנות זמן ההכנה: שעתיים זמן האפייה: 45 דקות מצרכים לבצק: 325 גר' קמח

קרא עוד ←
מוּס תּוּת עִם הַפְתָּעַת קְרַנְץ'
כללי

מוּס תּוּת עִם הַפְתָּעַת קְרַנְץ'

מתכון מאת: שף קונדיטור פנינה גרינבלט בואדנה 052-3899189 זמן ההכנה: 20 דקות מצרכים ל- 15-20 כוסות ק"ג תּוּתִים שְׁטוּפִים לְלֹא

קרא עוד ←