פשטידות וקישים

קיש גבינת עזים
כללי

קיש גבינת עזים

זמן הכנה: 20 כ – דקות זמן אפיה: 20 +35 דקות מצרכים: לקלתית: 2 כוסות קמח  רגיל (280 גר') 175

קרא עוד ←
גראטן(מאפה מוקרם) של ברוקולי וגבינה כחולה
כללי

גראטן(מאפה מוקרם) של ברוקולי וגבינה כחולה

6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפיה: 35 דקות מצרכים: 500 גר' ברוקולי נקי (פרחי ברוקולי) 1 בצל גדול

קרא עוד ←
גראטן של קישואים, חצילים ועגבניות עם גבינת פטה
כללי

גראטן של קישואים, חצילים ועגבניות עם גבינת פטה

4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 40 דקות מצרכים ל 4 מנות: 3 קישואים 1 חציל בינוני 1

קרא עוד ←
פאי רועים (Hachis Parmentier)
כללי

פאי רועים (Hachis Parmentier)

4 מנות זמן הכנה: 25 דקות זמן אפיה: 20 דקות מצרכים: 400 גר' בשר טחון 6 תפוחי אדמה 2 בצלים

קרא עוד ←
מאפה חצילים עם רוטב עגבניות
כללי

מאפה חצילים עם רוטב עגבניות

4 מנות זמן ההכנה: רבע שעה זמן אפיה: 90 דקות מצרכים: 4 חצילים 2 בצלים 5 שיני שום קצוצות 4

קרא עוד ←
מאפה של אפונה ואספרגוס
כללי

מאפה של אפונה ואספרגוס

6 מנות זמן הכנה: 15 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: 2 חבילות של אספרגוס 200 גר' אפונה עדינה קפואה 4

קרא עוד ←
מאפה של מנגולד – Tourte aux blettes
כללי

מאפה של מנגולד – Tourte aux blettes

8 מנות זמן ההכנה: שעה זמן האפיה: 35 דקות מצרכים: לבצק: 500 גר' קמח 125 גר' מים 125 גר' שמן

קרא עוד ←
לזניה תרד וגבינת עזים
כללי

לזניה תרד וגבינת עזים

6 מנות זמן ההכנה: 25 דקות זמן אפיה: 40 דקות מצרכים: 50 גר' חמאה 1 חבילה שטופה של תרד טרי

קרא עוד ←
גראטן של קישואים וגבינה כחולה
כללי

גראטן של קישואים וגבינה כחולה

6 מנות זמן הכנה: 20 דקות זמן אפיה: 25 דקות מצרכים: 350 גר' גבינה כחולה 500 גר' תפוחי אדמה מבושלים

קרא עוד ←
מאפה תפוחי אדמה – Pate aux pommes de terre
כללי

מאפה תפוחי אדמה – Pate aux pommes de terre

8 מנות זמן ההכנה: 25 דקות זמן האפיה: שעה מצרכים: 1 חבילת בצק עלים (אני אישית מעדיפה על בסיס חמאה)

קרא עוד ←