גספצ'ו עגבניות ואבטיח
6 מנות זמן ההכנה: 10 דקות מצרכים: 6 עגבניות חתוכות לרבעים 2 פלחי אבטיח 2 מלפפונים קטנים מקולפים וחתוכים לקוביות
מרק קרם אספרגוס (Veloute d'asperges )
כיום ניתן להשיג אספרגוס כל השנה. אפשר להכין אותו מאספרגוס ירוק או לבן. ישנה אפשרות להגיש מרק זה חם או
מרק דלעת ואגוזי לוז
4 מנות זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: עד שעה מצרכים: 500 גר' דלעת 1/4 שמנת בישול או שמנת פרווה
מרק פלפלים אדומים ומסקרפונה
4 מנות זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 45 דקות מצרכים: 1 ק"ג פלפלים אדומים 1/2 ליטר ציר ירקות 15
קרם (מרק) של אגסים וערמונים עם נגיעה של פפריקה
*(במנה טבעונית מחליפים את השמנת לחלב קוקוס) 4 מנות זמן ההכנה:10 דקות זמן בישול:20 דקות מצרכים: 250 גר' ערמונים מבושלים
מרק בצל צרפתי
6 מנות זמן הכנה: 20 דקות זמן בישול כולל: 1 שעה ו 5 דקות מצרכים: 45 גר' חמאה 1 בצל
מרק בשני צבעים
6 מנות זמן ההכנה: רבע שעה זמן בישול: מרק הסלרי: 40 דקות מרק בטטה: 25 דקות מצרכים: 5 בטטות
מרק עם חמישה זנים שונים של פטריות
8 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: שעה וחצי מצרכים: סלסלת פטריות שמפיניון סלסלת פטריות יער 5 פטריות פורטובלו
מרק כרובית עם קרם פרש
חומרים: 1 כרובית בינונית 3 תפוחי אדמה בינוניים 1 בצל פרוס לפרוסות דקות 30 גרם חמאה 1 כף מרק עוף
מרק קטיפתי של קישואים ואגוזי לוז
4 מנות זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 35 דקות מצרכים: 3 קישואים בינונים 1/2 חבילת פטרוזיליה 1 בצל 100