גספצ'ו של אפונה עם קצפת ועם תה מאצ'ה
4 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן בישול: 10 דקות מצרכים: 800 גר' אפונה קפואה או טריה 150 מ"ל שמנת
מרק קטיפתי של גבינת קממבר
6 מנות זמן ההכנה:30 דקות זמן בישול:20 דקות מצרכים: 4 תפוחי אדמה 3 בצלים 3 פרוסות לחם לטוסטים 1 גבינת
מרק קישואים סתווי
4 מנותזמן ההכנה:10 דקותזמן בישול: 20 דקותמצרכים:4 קישואים מסוג זוקיני1 דלורית קטנה3 תפוחי אדמה בינוניים1 בצל קצוץ2 כפות שמן תירס700
מרק קטיפתי של דלעת וערמונים
4 מנותזמן הכנה:10 דקותזמן בישול: 25 דקותמצרכים:1 קג' דלעת200 מ"ל שמנת 42%100 גר' ערמונים (1 שקית)1 בצל6 גבעולים של סייגית
מרק דגים (בוריד)
6 מנותזמן ההכנה: 30 דקותזמן בישול: 30 דקותמצרכים:1 ק"ג דגים לבנים (דניס, ברמונדי, לברק )2 בצלים1 בוקה גרני (פרסה, פטרוזיליה,
מרק בטטה, כרישה וחלב קוקוס
מרק טבעוני אם מחליפים את ציר העוף בציר ירקות 4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 30 דקות מצרכים:
מרק דלורית עם חלב קוקוס וגרעיני דלעת
6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 700 גר' דלורית 2 תפוחי אדמה 1 בצל 200 מ"ל
מרק סלק קר עם בזיליקום
זמן הכנה: 5 דקות מצרכים ל4 מנות: 2 סלק מבושל ומקולף כמה עלים של בזיליקום מיץ לימון מים וקרח גביע
מרק קטיפתי של עדשים ירוקות
4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 40 דקות מצרכים: 1/4 ליטר ציר ירקות או עוף 1/4 כפית חומץ
בוריד – מרק דגים מחבל פרובנס
בחודשים האחרונים ביקשו ממני שאעלה שוב את מתכון הבוריד שמאפיין את אזור פרובנס אשר בצרפת . מרק זה יכול לשמש