4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: 2 ראשי סלרי גדולים 4 שומרים 4 כפות שמן זית
6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 30 דקות מצרכים: 1,3 קג' פטריות (שמפיניון, פורטובלו, יער, מלך ) 1
6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 35 דקות מצרכים: 5 כפות שמן זית 2 בצלים אדומים קצוצים 4
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 26 דקות מצרכים: 1 בצל קצוץ 2 שיני שום קצוצות 125 גר'
4 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: 10 דקות מצרכים: 4 ביצים 2 כפות מיונז 150 גר' פטריות מסוג
4 מנות זמן ההכנה: 5 דקות זמן בישול: שעה מצרכים: 8 עולש 2כפות שמן זית 1/4 ליטר מים מלח ופלפל
8 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: 8 בצלים אדומים 500 גר' תפוחי אדמה 300 גר' סלמון
8 מנות זמן ההכנה: 5 דקות זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 300 גר' קינואה 1 בצל קצוץ 1 כפית כורכום
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן אפייה: 40 דקות מצרכים: 200 גר' גבינת שמנת 2 ביצים 40 גר' גבינה
4 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: 15 דקות מצרכים: 500 גר' אפונת שלג 40 גר' חמאה או שתי
6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפייה: שעה מצרכים: 12 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לפלחים 6 בטטות גדולות חתוכים
4 מנות מנה מאזור של אוברן (Auvergne). מנה חורפית ומאוד מנחמת. אפשר להגיש לצד סלט חסה. זמן ההכנה: 30 דקות
כלי נגישות