תבשילים ותוספות

סלרי ושומר אפויים בתנור
כללי

סלרי ושומר אפויים בתנור

4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: 2 ראשי סלרי גדולים 4 שומרים 4 כפות שמן זית

קרא עוד ←
תבשיל פטריות
כללי

תבשיל פטריות

6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 30 דקות מצרכים: 1,3 קג' פטריות (שמפיניון, פורטובלו, יער, מלך ) 1

קרא עוד ←
פילאף אורז עם פטריות
כללי

פילאף אורז עם פטריות

6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 35 דקות מצרכים: 5 כפות שמן זית 2 בצלים אדומים קצוצים 4

קרא עוד ←
קסרול של ארטישוק ירושלמי ופטריות
כללי

קסרול של ארטישוק ירושלמי ופטריות

4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 26 דקות מצרכים: 1 בצל קצוץ 2 שיני שום קצוצות 125 גר'

קרא עוד ←
ביצה מימוזה עם פטריות
כללי

ביצה מימוזה עם פטריות

4 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: 10 דקות מצרכים: 4 ביצים 2 כפות מיונז 150 גר' פטריות מסוג

קרא עוד ←
תבשיל עולש
כללי

תבשיל עולש

4 מנות זמן ההכנה: 5 דקות זמן בישול: שעה מצרכים: 8 עולש 2כפות שמן זית 1/4 ליטר מים מלח ופלפל

קרא עוד ←
בצלים ממולאים עם סלמון מעושן
כללי

בצלים ממולאים עם סלמון מעושן

8 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: 8 בצלים אדומים 500 גר' תפוחי אדמה 300 גר' סלמון

קרא עוד ←
פילאף קינואה
כללי

פילאף קינואה

8 מנות זמן ההכנה: 5 דקות זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 300 גר' קינואה 1 בצל קצוץ 1 כפית כורכום

קרא עוד ←
סופלה (תפיחה) כרובית
כללי

סופלה (תפיחה) כרובית

4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן אפייה: 40 דקות מצרכים: 200 גר' גבינת שמנת 2 ביצים 40 גר' גבינה

קרא עוד ←
אפונת שלג מוקפצת
כללי

אפונת שלג מוקפצת

4 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: 15 דקות מצרכים: 500 גר' אפונת שלג 40 גר' חמאה או שתי

קרא עוד ←
תפוחי אדמה ובטטה בתנור
כללי

תפוחי אדמה ובטטה בתנור

6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפייה: שעה מצרכים: 12 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לפלחים 6 בטטות גדולות חתוכים

קרא עוד ←
תבשיל של תפוחי אדמה וערמונים
כללי

תבשיל של תפוחי אדמה וערמונים

4 מנות מנה מאזור של אוברן (Auvergne). מנה חורפית ומאוד מנחמת. אפשר להגיש לצד סלט חסה. זמן ההכנה: 30 דקות

קרא עוד ←