Page 33 - medorledor98
P. 33
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
ההכנה: פאי בננות ברזילאית
לבסיס:
תחילה מקלפים את הבננות ומוערכים אותם בעזרת מזלג. מצרכים ל 8 :מנות
להניח אותם בסיר עם הסוכר והקינמון .לבשל על אש נמוכה זמן הכנה 15 :דקות
תוך בחישה מתמדת עד קבלת עיסה שזופה(.תוך כדי בחישה זמן אפיה 30 :דקות
רואים את תחתית הסיר).
למרוח את העיסה לתוך תבנית פיירקס או סיליקון בקוטר 25 מצרכים:
ס"מ .להניח אותה להצטנן. לבסיס העוגה:
8בננות בשלות מאוד
לקרם: 4כפות סוכר
בסיר אחר שמים את החלב ,הסוכר ,החלמונים ולערבב .להוסיף כפית אבקת קינמון
את הקורנפלור .לבשל על אש נמוכה תוך בחישה עד קבלת
קרם הומוגני .להוסיף בסוף הבישול את תמצית וניל .למרוח את לקרם:
1/2ליטר חלב
הקם מעל הבננות ולצנן. 3כפות סוכר
2כפות קורנפלור
למרנג:
לפני הכנת המרנג יש לחמם את התנור לחום של 150מעלות. 2חלמונים
מקציפים את החלבונים לקצף חזק .תוך כדי הקצפה מוסיפים 1כפית תמצית וניל
בהדרגה את הסוכר ,החומץ ולבסוף את הקורנפלור. למרינג:
שמים את המרנג בשק זילוף ומצפים מעל הקרם. 2חלבונים
4כפות סוכר
אופים את העוגה במשך 1/2שעה או עד שהמרנג מוזהב. 1/3כפית חומץ
2כפיות קורנפלור
מצננים .בתאבון! 1כפית מלח
33 גיליון 98