Page 31 - medorledor98
P. 31

‫מגזין מדור לדור‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬     ‫ביף סטרוגנוף‬
‫פורסים את הבשר לרצועות‪ .‬שוטפים את הפטריות וחותכים‬
                                                                              ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                                              ‫אותם לרבע‪.‬‬                     ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬
‫בסיר רחב ממיסים את החמאה או מחממים את השמן‪ .‬מטגנים‬
‫את הבשר תוך כדי תנועה על מנת לסגור אותו מכל צדדיו‪.‬‬                              ‫זמן בישול‪ :‬שעה‬
‫מוסיפים את הבצל ואת בצלי שאלוט‪ .‬מזהיבים‪ .‬מוסיפים את‬
‫ציר הבקר והחרדל‪ .‬מתבלים במלח ופלפל‪ ,‬מביאים לרתיחה‬                                       ‫מצרכים‪:‬‬
                                                          ‫‪ 400‬גר בשר ( נתח קצבים או שניצל עגל )‬
   ‫ומנמיכים את האש‪ .‬מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה‪.‬‬
‫מוסיפים את הפטריות והשמנת וממשיכים לבשל עוד כרבע‬                                  ‫‪ 1‬בצל קצוץ דק‬
                                                                           ‫‪ 6‬בצלי שאלוט קצוצים‬
        ‫שעה‪ .‬מתקנים את התיבול ומגישים עם אורז או פירה‪.‬‬
                                                                                  ‫סלסלת פטריות‬
‫‪31‬‬                                                                                       ‫ציר בקר‬

                                                                               ‫‪ 2‬כפות חרדל דיז'ון‬
                                                                    ‫שמנת בישול או שמנת צמחית‬

                                                                        ‫‪ 1‬כף שמן או ‪ 30‬גר' חמאה‬
                                                                                 ‫מלח ופלפל גרוס‬

                                                                                          ‫גיליון ‪98‬‬
   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36