Page 31 - medorledor98
P. 31
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
ההכנה: ביף סטרוגנוף
פורסים את הבשר לרצועות .שוטפים את הפטריות וחותכים
מצרכים ל 4 :מנות
אותם לרבע. זמן הכנה 15 :דקות
בסיר רחב ממיסים את החמאה או מחממים את השמן .מטגנים
את הבשר תוך כדי תנועה על מנת לסגור אותו מכל צדדיו. זמן בישול :שעה
מוסיפים את הבצל ואת בצלי שאלוט .מזהיבים .מוסיפים את
ציר הבקר והחרדל .מתבלים במלח ופלפל ,מביאים לרתיחה מצרכים:
400גר בשר ( נתח קצבים או שניצל עגל )
ומנמיכים את האש .מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה.
מוסיפים את הפטריות והשמנת וממשיכים לבשל עוד כרבע 1בצל קצוץ דק
6בצלי שאלוט קצוצים
שעה .מתקנים את התיבול ומגישים עם אורז או פירה.
סלסלת פטריות
31 ציר בקר
2כפות חרדל דיז'ון
שמנת בישול או שמנת צמחית
1כף שמן או 30גר' חמאה
מלח ופלפל גרוס
גיליון 98