Page 30 - medorledor98
P. 30
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
ציצלויםלו:םא:לאכלסכסדודניוןנין
ההכנה: טרטר סלמון מפתיע
יש לשטוף היטב את הלימון ,לייבש אותו ובעזרת זסטר יש
לקלף את קליפת הלימון .מרתיחים מים בסיר קטן ,שמים את מצרכים ל 4 :מנות
קליפת הלימון ומבשלים כ-שלוש דקות .מסננים ושומרים בצד. זמן הכנה 15 :דקות
זמן המתנה 3 :שעות
לסחוט חצי לימון ולשמור בצד את המיץ שלו.
מצרכים:
לחתוך את שני סוגי הסלמון לקוביות קטנות. 1כף וחצי כפות שמנת (42%קרם פרש)
לערבב בקערה קטנה את העירית הקצוצה ,הבצל הקצוץ, 1כף וחצי שמן זית
המלפפונים הקצוצים ומיץ הלימון. 1/4כף עירית קצוצה
בקערה מערבבים יחד את שני סוגי הסלמון עם השמנת 1/4כף שמיר קצוץ
ותערובת הקצוצה .יש להוסיף את קליפות הלימון והצלפים. מלח ופלפל גרוס
לערבב .לזלף מעל את שמן הזית ולתבל במלח ופלפל לפי
1כף וחצי רוטב סוייה
הטעם .לערבב שוב . 1לימון
ניתן להגיש בכוסות מרטיני ולעטר בעלי שמיר ועירית קצוצה. 100גר' סלמון מעושן
250גר' סלמון טרי
3מלפפונים קטנים חמוצים
(בחומץ) קצוצים
1כף צלפים
1/2בצל אדום קצוץ
כמה עלי שמיר וקצת עירית קצוצה לעיטור
30