Page 27 - medorledor92
P. 27
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
ההכנה: עוגת גבינה
לבצק: מצרכים ל 8 :מנות
בקערת המערבל מערבבים יחד את הקמח עם החמאה זמן הכנה 45 :דקות
שחתכנו לקוביות. זמן אפיה 40 :דקות
מערבבים בפולסים קטנים .מוסיפים את הסוכר ,סוכר וניל
וקורט מלח ,מערבבים שוב ומוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבול מצרכים:
את החלב .משמנים תבנית קפיצית .מרפדים את התבנית עם לבצק:
הבצק .מכניסים לקירור במשך חצי שעה.
דוקרים מעט בעזרת מזלג את תחתית התבנית. 250גר' קמח
קורט מלח
למלית:
מערבבים בקערה יחד את הגבינה ,הקרם פרש ,חלמוני הביצים, 125גר' חמאה רכה
40גר' סוכר
הקורנפלור ,הסוכר ,גרידת הלימון וסוכר וניל.
בקערה אחרת מקציפים לקצף חזק את החלבונים עם קורט 1שקית סוכר וניל
50מ"ל חלב
מלח .מקפלים אותם לתוך בלילת הגבינה. גרידת לימון
שופכים את הבלילה מעל הבצק .מכניסים לתנור ואופים במשך
למלית:
ארבעים דקות. 500גר' גבינה לבנה
מוציאים את התבנית מן התנור וממתינים חמש דקות .מניחים 100מ"ל קרם פרש
רשת מעל התבנית והופכים .מסננים בצורה זאת במשך עשר
3ביצים
דקות וכך המלית תשאר יציבה. 40גר' קורנפלור
מעבירים לצלחת הגשה .מעטרים מעט באבקת סוכר.
135גר' סוכר
27 1שקית סוכר וניל
גיליון 92