Page 26 - medorledor92
P. 26

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫ציצלויםלו‪:‬םא‪:‬לאכלסכסדודניוןנין‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬    ‫עוגיות גבינת שמנת‬
               ‫יש לחמם את התנור לחום של ‪ 180‬מעלות (‪)6‬‬         ‫ועגבניות מיבשים‬
‫מערבבים בקערה את גבינת השמנת‪ ,‬הביצים והקמח‪.‬‬
                                                                                       ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
                    ‫מערבבים יחד עד קבלת עיסה הומוגנית‪.‬‬                                ‫זמן הכנה‪ 10 :‬דקות‬
‫מייבשים את עגבניות כשמניחים אותם על נייר סופג‪ .‬פורסים‬                                 ‫זמן אפיה‪ 20 :‬דקות‬
‫את העגבניות לרצועות דקות‪ .‬מוסיפים אותם לעיסת גבינה עם‬
                                                                                                ‫מצרכים‪:‬‬
                                           ‫הטימין והפלפל‪.‬‬             ‫‪ 250‬גר' גבינת שמנת עם עשבי תיבול‬
‫ממלאים תבניות של מאפינס מסיליקון‪ .‬ממלאים כ‪-‬שני שליש‬
                                                                                                 ‫‪ 2‬ביצים‬
                                         ‫של גובה התבנית‪.‬‬                               ‫‪ 3‬כפות קמח תופח‬
            ‫לפי גודל התבניות תוכלו לקבל בין ‪ 25‬ל‪ 30‬עוגיות‪.‬‬              ‫‪ 50‬גר' עגבניות מיובשות בשמן זית‬
‫אופים במשך עשרים דקות או עד שהעוגיות תפוחות וזהובות‪.‬‬
                                                                                            ‫‪ 1‬כפית טימין‬
                                ‫מסננים מעט לפני ההגשה‪.‬‬                                  ‫קורט פלפל שחור‬

                                                                                                        ‫‪26‬‬
   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31