Page 24 - medorledor90
P. 24
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ומסננים את מיץ דרך מסננת דקה .בקערה שמים את הביצים, עוגת גבינת ריקוטה
מוסיפים את שני סוגי הסוכר ,מקציפים עד שהמרקם מלבין. וקלמנטינות
מוסיפים את גבינת הריקוטה ,את הקליפה המגוררת ואת המיץ.
מצרכים ל 4 :מנות
מערבבים היטב עד קבלת מסה אחידה. זמן הכנה 10 :דקות
זמן אפייה 20 :דקות
שופכים לתוך התבנית ואופים בתנור שחומם מראש .העוגה
מוכנה כשהיא זהובה .כשהעוגה קרה מחלצים אותה מן מצרכים:
התבנית .ניתן לפזר מעל אבקת סוכר ולקשט בפלחים של 3קלמנטינות
250גר' ריקוטה
קלמנטינה.
3ביצים
50גר' סוכר
2שקיות סוכר וניל
10גר' חמאה
ההכנה:
יש לחמם את התנור לחום 180מעלות ( .)6משמנים
תבנית עגולה (קוטר .)20יש לשטוף את קלמנטינות
ולייבש אותן .בעזרת זסטר מגררים את קליפת
הקלמנטינות ושומרים בצד .סוחטים את הקלמנטינות
24