Page 24 - medorledor90
P. 24

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

‫ומסננים את מיץ דרך מסננת דקה‪ .‬בקערה שמים את הביצים‪,‬‬        ‫עוגת גבינת ריקוטה‬
‫מוסיפים את שני סוגי הסוכר‪ ,‬מקציפים עד שהמרקם מלבין‪.‬‬                ‫וקלמנטינות‬
‫מוסיפים את גבינת הריקוטה‪ ,‬את הקליפה המגוררת ואת המיץ‪.‬‬
                                                                                        ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                     ‫מערבבים היטב עד קבלת מסה אחידה‪.‬‬                                   ‫זמן הכנה‪ 10 :‬דקות‬
                                                                                       ‫זמן אפייה‪ 20 :‬דקות‬
‫שופכים לתוך התבנית ואופים בתנור שחומם מראש‪ .‬העוגה‬
‫מוכנה כשהיא זהובה‪ .‬כשהעוגה קרה מחלצים אותה מן‬                                                     ‫מצרכים‪:‬‬
‫התבנית‪ .‬ניתן לפזר מעל אבקת סוכר ולקשט בפלחים של‬                                               ‫‪ 3‬קלמנטינות‬
                                                                                            ‫‪ 250‬גר' ריקוטה‬
                                               ‫קלמנטינה‪.‬‬
                                                                                                   ‫‪ 3‬ביצים‬
                                                                                               ‫‪ 50‬גר' סוכר‬
                                                                                         ‫‪ 2‬שקיות סוכר וניל‬
                                                                                              ‫‪ 10‬גר' חמאה‬

                                                                                                   ‫ההכנה‪:‬‬
                                                          ‫יש לחמם את התנור לחום ‪ 180‬מעלות (‪ .)6‬משמנים‬
                                                          ‫תבנית עגולה (קוטר ‪ .)20‬יש לשטוף את קלמנטינות‬
                                                          ‫ולייבש אותן‪ .‬בעזרת זסטר מגררים את קליפת‬
                                                          ‫הקלמנטינות ושומרים בצד‪ .‬סוחטים את הקלמנטינות‬

                                                                                                          ‫‪24‬‬
   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29