Page 23 - medorledor90
P. 23
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
ההכנה: קדרת בקר בבירה
יש לחמם את התנור לחום של 160מעלות ( .)4-5בסיר עם
תחתית עבה מחממים את השמן ומוסיפים בו את כל הירקות. מצרכים ל 6 :מנות
מקפיצים במשך חמש דקות .מפזרים מעל את הקמח .מוסיפים זמן הכנה 20 :דקות
את הבשר ואת חזה האווז .מערבבים וממשיכים לערבב תוך כדי זמן בישול :שעתיים ורבע
בישול כחמש דקות .שופכים מעל את ציר הבקר ואת הבירה.
מוסיפים את הטימין וכוכבי אניס .ממליחים ומפלפלים .מכסים מצרכים:
1קג' בשר בקר (המתאים לגולש) חתוך לקוביות
ואופים בתנור במשך שעתיים.
* אפשר להגיש לצד ניוקי או פירה 250גר' אווז מעושן חתוך לקוביות
2גזרים פרוסים
23
2עלי סלרי קצוצים
2בצלים פרוסים
1בצל שאלוט פרוס
3כוכבי אניס
1גבעול טימין
1/2ליטר בירה כהה
1/2ליטר ציר בקר
3כפות שמן זית
1כף קמח
מלח ופלפל גרוס
גיליון 90