Page 24 - medorledor86
P. 24
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
ההכנה: טארט עם קרמבל
להכנת הבצק יש לשים בקערת המערבל את הקמח ,את מלח, אגסים ושוקולד
השמן ואת החמאה שחתוכה לקוביות ,מערבבים ומוסיפים את
המים .מערבלים שוב עד קבלת כדור בצק .משמנים תבנית מצרכים ל 6 :מנות
זמן הכנה 30 :דקות
טארט ומשטחים בה את הבצק .שומרים בקירור כשעה. זמן אפיה 25 :דקות
בנתיים מקלפים את האגסים וחותכים אותם לקוביות ,מעל
מצרכים:
מפזרים את תערובת ארבעת התבלינים .מערבבים. 1קג' אגסים
להכנת הקרמבל מניחים בקערה את הקמח ,הסוכר החום 150גר' סוכר חום
2כפיות תערובת ארבעה תבלינים
והחמאה הרכה ומערבבים עד קבלת בצק חולי. 200גר' שוקולד מריר
בעזרת סכין קוצצים את השוקולד .מוסיפים אותו לתערובת 250גר' קמח
150גר' חמאה
הקרמבל ומערבבים יחד.
מחממים תנור לחום של 220מעלות ( ,)7כשהתנור חם אופים בצק פריך
200גר' קמח
כמה דקות 110גר' חמאה
את הבצק אך שומרים שלא ישחים.
מניחים את קוביות האגסים על מגבת מטבח וסופגים אותם קורט מלח
1כף שמן
מעט. 2כפות מים קרים
מוציאים את הבצק ומניחים עליו את קוביות האגסים ,מעל
שופכים את הקרמבל .אופים בתחתית התנור במשך כ25- 24
דקות או עד שהקרמבל זהוב.