Page 18 - medorledor80
P. 18

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬   ‫פלאן שוקולד ותותים‬
‫בסיר שמים את השוקולד המריר‪ ,‬החלב והשמנת‪ .‬מחממים‬
‫תוך כדי ערבוב עד שהשוקולד נמס‪ .‬כשהמסה מגיעה לרתיחה‬                                       ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
‫מוסיפים את הדבש‪ ,‬הקקאו ואת אבקת אגר‪-‬אגר‪ .‬מביאים‬                                         ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
‫לרתיחה ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך חמש דקות‪ .‬שופכים‬                                       ‫זמן בישול‪ 5 :‬דקות‬
‫את המסה לתבניות סיליקון ומצננים‪ .‬שומרים בקירור עד‬
                                                                                                   ‫מצרכים‪:‬‬
                                                  ‫ההגשה‪.‬‬                 ‫‪ 50‬גר' שוקולד מריר (חתוך לקוביות)‬

‫לפני ההגשה שוטפים את התותים ופורסים אותם לפרוסות‬                                                 ‫‪ 1‬כף קקאו‬
‫דקות‪ .‬מסדרים אותם על צלחות להגשה כמו פרח‪ .‬מעל מורחים‬                                          ‫‪ 300‬ג'' תותים‬
                                                                             ‫‪ 200‬מ"ל קרם פרש (שמנת ‪)42%‬‬
                                 ‫שכבה דקה של ריבת תות‪.‬‬                                        ‫‪ 200‬מ"ל חלב‬
                                                                                       ‫‪ 3‬גר' אבקת אגר‪-‬אגר‬
‫מעל מניחים את הפלאן שוקולד ומפזרים מעל את פתיתי‬                                                ‫‪ 3‬כפות דבש‬
                                                 ‫השוקולד‪.‬‬
                                                                                                   ‫לקישוט‪:‬‬
                                                                                                 ‫ריבת תות‬
                                                                                             ‫פתיתי שוקולד‬

                                                                                                           ‫‪18‬‬
   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23