Page 18 - medorledor80
P. 18
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
ההכנה: פלאן שוקולד ותותים
בסיר שמים את השוקולד המריר ,החלב והשמנת .מחממים
תוך כדי ערבוב עד שהשוקולד נמס .כשהמסה מגיעה לרתיחה מצרכים ל 4 :מנות
מוסיפים את הדבש ,הקקאו ואת אבקת אגר-אגר .מביאים זמן הכנה 20 :דקות
לרתיחה ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך חמש דקות .שופכים זמן בישול 5 :דקות
את המסה לתבניות סיליקון ומצננים .שומרים בקירור עד
מצרכים:
ההגשה. 50גר' שוקולד מריר (חתוך לקוביות)
לפני ההגשה שוטפים את התותים ופורסים אותם לפרוסות 1כף קקאו
דקות .מסדרים אותם על צלחות להגשה כמו פרח .מעל מורחים 300ג'' תותים
200מ"ל קרם פרש (שמנת )42%
שכבה דקה של ריבת תות. 200מ"ל חלב
3גר' אבקת אגר-אגר
מעל מניחים את הפלאן שוקולד ומפזרים מעל את פתיתי 3כפות דבש
השוקולד.
לקישוט:
ריבת תות
פתיתי שוקולד
18