Page 17 - medorledor80
P. 17
מגזין מדור לדור
הכנה: סלט פסטה עם דג
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן .כשהפסטה מוכנה סלמון מעושן ,מלפפון
מסננים ,שוטפים במים קרים ומסננים שוב .שומרים בצד. ותפוח עץ
מקלפים את בצל השאלוט וקוצצים דק .שוטפים את המלפפון
ואת התפוחים ואז פורסים אותם לקוביות קטנות .את הסלמון מצרכים ל 6 :מנות
המעושון חותכים לרצועות דקות .בקערת הגשה שופכים את זמן הכנה 20 :דקות
היוגורט ,מוסיפים את בצל השאלוט ומיץ הלימון .מערבבים. זמן בישול 10 :דקות
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם .מוסיפים את הפסטה ,את
קוביות המלפפון והתפוחים ואת רצועות הסלמון המעושן. מצרכים:
מערבבים שוב וטועמים .אם יש צורך מתקנים את התיבול. 400גר' פסטה (אפשר מחיטה מלאה)
מקררים היטב לפי ההגשה. 100גר' דג סלמון מעושן
1מלפפון
17
2תפוחי עץ (גראן סמיט ופינק ליידי )
2יוגורט (אפשר גם יוגורט סויה )
1בצל שאלוט
1כף מיץ לימון
מלח ופלפל גרוס
גיליון 80