Page 29 - medorledor69
P. 29

‫מגזין מדור לדור‬

‫העגבניות ואת היין הלבן‪ .‬מפלפלים וממליחים לפי הטעם‪.‬‬              ‫אוסובוקו של עגל‬
‫מוסיפים את הבוקה גרני‪ .‬סוגרים את הסיר ומבשלים במשך‬
                                                                                      ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
               ‫‪ 45‬דקות מהרגע שפקק סיר הלחץ מסתובב‪.‬‬                                   ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
                                                ‫להגשה‪:‬‬                      ‫זמן בישול‪ 45 :‬דקות עד שעה‬

‫אפשר להכין תבשיל של תפוחי אדמה חתוכים לקוביות‪ ,‬עם‬                                                  ‫מצרכים‪:‬‬
‫פרוסות גזר‪ ,‬עלה דפנה‪ ,‬מלח ופלפל‪ .‬מכסים את הכול עם‬                 ‫‪ 4‬חתיכות של אוסובוקו במשקל ‪ 200‬גר' כל אחד‬

                    ‫מים‪ .‬מבשלים כשעתיים על אש נמוכה‪.‬‬                                            ‫‪ 4‬כפות שמן זית‬
                                                                                             ‫‪ 3‬שיני שום קצוצות‬
‫‪29‬‬                                                                                   ‫‪ 1‬קופסא עגבניות מרוסקות‬
                                                                                          ‫‪ 200‬גר' גזר פרוס עבה‬
                                                                                            ‫‪ 2‬בצלים פרוסים דק‬

                                                                                                 ‫‪ 200‬מ"ל יין לבן‬
                                                                                                    ‫‪ 1‬בוקה גרני‬
                                                                                                   ‫‪ 3‬כפות קמח‬

                                                                                               ‫מלח ופלפל גרוס‬

                                                                                                 ‫ההכנה‪:‬‬

                                                        ‫שמים את הקמח בצלחת עמוקה‪ .‬את הבשר טובלים בקמח‬
                                                        ‫מכל צדדיו‪ .‬מחממים בסיר לחץ את השמן ומניחים מעל את‬

                                                                                                 ‫פרוסות הבשר‪.‬‬
                                                        ‫מזהיבים מכל צד‪ .‬מוסיפים לסיר את פרוסות הבצל‪ ,‬את‬
                                                        ‫פרוסות הגזר ואת השום‪ .‬מערבבים‪ ,‬מוסיפים גם את‬

                                                                                                           ‫גיליון ‪69‬‬
   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34