Page 29 - medorledor69
P. 29
מגזין מדור לדור
העגבניות ואת היין הלבן .מפלפלים וממליחים לפי הטעם. אוסובוקו של עגל
מוסיפים את הבוקה גרני .סוגרים את הסיר ומבשלים במשך
מצרכים ל 4 :מנות
45דקות מהרגע שפקק סיר הלחץ מסתובב. זמן הכנה 20 :דקות
להגשה: זמן בישול 45 :דקות עד שעה
אפשר להכין תבשיל של תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ,עם מצרכים:
פרוסות גזר ,עלה דפנה ,מלח ופלפל .מכסים את הכול עם 4חתיכות של אוסובוקו במשקל 200גר' כל אחד
מים .מבשלים כשעתיים על אש נמוכה. 4כפות שמן זית
3שיני שום קצוצות
29 1קופסא עגבניות מרוסקות
200גר' גזר פרוס עבה
2בצלים פרוסים דק
200מ"ל יין לבן
1בוקה גרני
3כפות קמח
מלח ופלפל גרוס
ההכנה:
שמים את הקמח בצלחת עמוקה .את הבשר טובלים בקמח
מכל צדדיו .מחממים בסיר לחץ את השמן ומניחים מעל את
פרוסות הבשר.
מזהיבים מכל צד .מוסיפים לסיר את פרוסות הבצל ,את
פרוסות הגזר ואת השום .מערבבים ,מוסיפים גם את
גיליון 69