Page 28 - medorledor66
P. 28

‫פינת הטעמים של יהודית‬

‫יש לשטוף ואז לחתוך את התותים לחצי‪ .‬להניח אותם בקערה‬            ‫מוס אוורירי‬
‫ולהוסיף להם את הסוכר‪ ,‬תמצית הוניל ואת מיץ הלימון‪.‬‬              ‫של תותים‬

‫טוחנים את התותים עד קבלת קולי‪ .‬מעבירים את הקולי לסיר‬                    ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
‫ומחממים מעט (זהירות לא להביא לרתיחה) ומוסיפים את‬                       ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
                                                                       ‫זמן בישול‪ 3 :‬דקות‬
 ‫דפי הג'לטין שסחטנו היטב‪ .‬לערבב עד קבלת מרקם אחיד‪.‬‬                     ‫זמן קירור‪ :‬שעתיים‬

                  ‫מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר‪.‬‬                                   ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                 ‫‪ 500‬גר' תותים‬
‫מוסיפים את הקצפת לתערובת התותים בהדרגה ומערבבים‬                                    ‫‪ 150‬גר' סוכר‬
           ‫עד קבלת מרקם אחיד‪ .‬מעבירים לקערות הגשה‪.‬‬                           ‫‪ 1‬כפית תמצית וניל‬

‫מקררים כשעתיים‪ .‬לפני ההגשה מקשטים עם תות ומעט‬                                       ‫‪ 2‬דפי ג'לטין‬
                                                 ‫קצפת‪.‬‬                   ‫‪ 400‬מ"ל שמנת מתוקה‬

                                                                             ‫‪ 2‬כפות אברת סוכר‬

                                                                                  ‫ההכנה‪:‬‬

                                                        ‫בקערת מים קרים מניחים את דפי הג'לטין‬
                                                                           ‫(משהים כרבע שעה )‬

                                                                                               ‫‪28‬‬
   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33