Page 28 - medorledor66
P. 28
פינת הטעמים של יהודית
יש לשטוף ואז לחתוך את התותים לחצי .להניח אותם בקערה מוס אוורירי
ולהוסיף להם את הסוכר ,תמצית הוניל ואת מיץ הלימון. של תותים
טוחנים את התותים עד קבלת קולי .מעבירים את הקולי לסיר מצרכים ל 4 :מנות
ומחממים מעט (זהירות לא להביא לרתיחה) ומוסיפים את זמן הכנה 20 :דקות
זמן בישול 3 :דקות
דפי הג'לטין שסחטנו היטב .לערבב עד קבלת מרקם אחיד. זמן קירור :שעתיים
מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר. מצרכים:
500גר' תותים
מוסיפים את הקצפת לתערובת התותים בהדרגה ומערבבים 150גר' סוכר
עד קבלת מרקם אחיד .מעבירים לקערות הגשה. 1כפית תמצית וניל
מקררים כשעתיים .לפני ההגשה מקשטים עם תות ומעט 2דפי ג'לטין
קצפת. 400מ"ל שמנת מתוקה
2כפות אברת סוכר
ההכנה:
בקערת מים קרים מניחים את דפי הג'לטין
(משהים כרבע שעה )
28