Page 27 - medorledor66
P. 27
מגזין מדור לדור
ההכנה: תבשיל חורפי
של ברווז עם ירקות
קולפים ושוטפים את הירקות .חותכים את כל הירקות ל.4- Pot-au-feu de-canard
קושרים את הכרישות יחד .מקלפים את הבצלים .באחד
מצרכים ל 6 :מנות
נועצים את הציפורן ואת השני פורסים דק. זמן הכנה 40 :דקות
ממיסים בסיר את שומן האווז ,מוסיפים את הבצל הפרוס ואת זמן בישול :שעה וחצי
שיני השום .מזהיבים אותם קלות( .יש להזהר לא לשרוף).
מוסיפים את חתיכות הברווז ומזהיבים אותם מכל צדדיהם. מצרכים:
מוסיפים את ציר העוף ,את הבצל עם הציפורן ,גרעיני 1ברווז מחולק למנות
הכוסברה ואת גרעיני הפלפל השחור .מביאים לרתיחה ואז
מנמיכים את עוצמת האש ומבשלים כשהסיר מכוסה ותוך 1כרוב לבן
4גזרים
בעבוע במשך 45דקות. 4לפתות
לאחר מכן מוסיפים את הירקות וחשוב מאוד שהם יהיו
מכוסים במרק .אם לא ,יש להוסיף מים רותחים .מכסים שוב 4כרישות
2בצלים
ומבשלים עוד 45דקות. 1ציפורן
שמתם לב שלא המלחנו בגלל מליחות ציר העוף .אם יש צורך 2שיני שום קצוצות
1כף שומן אווז
מתקנים את התיבול לפני ההגשה. 2ליטר ציר עוף
ניתן להגיש לצד תפוחי אדמה מאודים. חופן גרעיני כוסברה
חופן גרעיני פלפל שחור
27
גיליון 66