Page 26 - medorledor66
P. 26
פינת הטעמים של יהודית
מאת :יהודת לוטואק 054-7388825
מחממים את התנור לחום של 200מעלות (טרמוסטט )7 לזניה עם דג סלמון,
את דג הסלמון פורסים לפרוסות דקות .את גבינת העזים קרישה וגבינת עזים
פורסים גם. מצרכים ל 8 :מנות
זמן הכנה 25 :דקות
לוקחים תבנית חסינת אש בתחתית מניחים מתערובת זמן אפיה 20 :דקות
הפראסות ,מעל מניחים דפי לזניה מעל שוב מתערובת של
הקרישות ,מעל פרוסות הדג ומעל מן השמנת וחוזרים על מצרכים:
תהליך זה שוב .לבסוף מסיימים בהנחת דפי לזניה .שופכים 300גר' עלי לזניה
מעל משארית השמנת ומעל מניחים את פרוסות גבינת 600גר' דג סלמון טרי בלי עור
200גר' גבינת עזים טרי
העזים. 200גר' שמנת 15%-20%
6קרישות בלי החלק הירוק הכהה
מכניסים לתנור ואופים במשך 20דקות.
1בצל קצוץ דק
1שן שום קצוץ דק
30גר' חמאה
ההכנה:
יש לשטוף היטב את הקרישות ואז לפרוס אותם דק.
במחבת סוטאג' מחממים את החמאה ומוסיפים את הבצל
ואת השום ומזהיבים מעט ,מוסיפים את הקרישות ,מערבבים
וממשיכים לבשל כשהמחבת מכוסה ועל אש בינונית כשמידי
פעם מערבבים .לבסוף מוסיפים כף מהשמנת ומערבבים.
26