Page 18 - medorledor61
P. 18
פינת הטעמים של יהודית
ההכנה: קלפוטי גבינת רוקפור
עם פטריות
יש לחמם את התנור לחום של 180מעלות ()6
יש לנגב את הפטריות ולפרוס אותן לחתיכות גדולות. מצרכים ל 4 :מנות – תבנית פאי 24
יש לשמן את תבנית הפאי עם קצת חמאה .להניח מעל את זמן הכנה 25 :דקות
זמן אפיה 20 :דקות
חתיכות הפטריות.
שמים בקערה את הביצים ומוסיפים להם את הסוכר. מצרכים:
מערבבים בעזרת מטרפה עד קבלת מרקם אחיד ומוקצף. 125גר' קמח
מוסיפים את החלב ואת גבינת הרוקפור .מערבבים היטב. 100גר' רוקפור
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם (זהירות גבינת הרוקפור 10פטריות מסוג שמפיניון
מלוחה!) .תוך כדי ערבוב מוסיפים את הקמח כדי למנוע 300מ"ל חלב
יצירת גושים .מערבבים עד קבלת מרקם אחיד .שופכים את
3ביצים
התערובת מעל הפטריות ואופים במשך עשרים דקות. 1כפית סוכר
חמאה לשמון התבנית
מלח ופלפל גרוס
18