Page 18 - medorledor61
P. 18

‫פינת הטעמים של יהודית‬

                                         ‫ההכנה‪:‬‬         ‫קלפוטי גבינת רוקפור‬
                                                                 ‫עם פטריות‬
             ‫יש לחמם את התנור לחום של ‪ 180‬מעלות (‪)6‬‬
       ‫יש לנגב את הפטריות ולפרוס אותן לחתיכות גדולות‪.‬‬             ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות – תבנית פאי ‪24‬‬
‫יש לשמן את תבנית הפאי עם קצת חמאה‪ .‬להניח מעל את‬                                 ‫זמן הכנה‪ 25 :‬דקות‬
                                                                                ‫זמן אפיה‪ 20 :‬דקות‬
                                       ‫חתיכות הפטריות‪.‬‬
‫שמים בקערה את הביצים ומוסיפים להם את הסוכר‪.‬‬                                                   ‫מצרכים‪:‬‬
‫מערבבים בעזרת מטרפה עד קבלת מרקם אחיד ומוקצף‪.‬‬                                                ‫‪ 125‬גר' קמח‬
‫מוסיפים את החלב ואת גבינת הרוקפור‪ .‬מערבבים היטב‪.‬‬                                           ‫‪ 100‬גר' רוקפור‬
‫ממליחים ומפלפלים לפי הטעם (זהירות גבינת הרוקפור‬                                  ‫‪ 10‬פטריות מסוג שמפיניון‬
‫מלוחה!)‪ .‬תוך כדי ערבוב מוסיפים את הקמח כדי למנוע‬                                             ‫‪ 300‬מ"ל חלב‬
‫יצירת גושים‪ .‬מערבבים עד קבלת מרקם אחיד‪ .‬שופכים את‬
                                                                                                  ‫‪ 3‬ביצים‬
      ‫התערובת מעל הפטריות ואופים במשך עשרים דקות‪.‬‬                                             ‫‪ 1‬כפית סוכר‬
                                                                                     ‫חמאה לשמון התבנית‬
                                                                                          ‫מלח ופלפל גרוס‬

                                                        ‫‪18‬‬
   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23