Page 22 - medorledor59
P. 22
פינת הטעמים של יהודית
ההכנה: טארט
משמשים
מחממים את התנור ל 180מעלות .משמנים תבנית אפיה.
להכנת הבצק שמים בבלנדר את הקמח ,מוסיפים את מצרכים ל 8-6 :מנות
זמן הכנה :שעה 50 +דקות קירור במקרר
החמאה ומערבבים לתערובת חולית.
טורפים את הביצה עם כף מים ומוסיפים לתערובת .מוסיפים את זמן אפיה כולל 60 :דקות
הסוכר,הונילוקורטמלח.מערבביםושומריםכ 20-דקותבמקרר. מצרכים:
שוטפים את המשמשים ,מוציאים את הגלעין וחוצים לשניים. 250גר' קמח לבן
טורפים את הביצים ואת החלמון עם הסוכר ,מוסיפים את
150גר' חמאה
השמנת והקינמון. 1ביצה
מרדדים את הבצק לרדיד בעובי 3-2מ"מ .מסדרים בתוך
50גר' סוכר
תבנית האפיה ומקררים כ 20 -דקות במקרר. 1כפית וניל
מחוררים עם מזלג .מורחים מעל את ריבת האפרסקים 10משמשים
3כפות ריבת אפרסקים
בשכבה אחידה.
מסדרים מעל את המשמשים ושופכים מעל את התערובת 1ביצה
של הביצה והשמנת .אופים בתנור ארבעים וחמש עד שישים 1חלמון ביצה
דקות או עד שהמלית נקרשת. 60גר' סוכר
1כפית קינמון
בתאבון! 200מ"ל שמנת מתוקה
22