Page 16 - medorledor25
P. 16
פינת הטעמים של יהודית
בנרתוחטו(באסלסוילפמלרו)גןווססלשממויןר
זמן ההכנה 20 :דקות ,זמן בישול 10:דקות,
מצרכים ל 4 -מנות:
אופן ההכנה: 4נתחים ( סוללים) של סלמון
800גר' אספרגוס
מקלפים את האספרגוסים ומבשלים כ 15 -דקות בסיר מים רותחים מלוחים.
במקביל מבשלים את נתחי הסלמון במחבת במעט שמן זית. 4כפות שמנת בישול 10%
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מיץ לימון
שמיר קצוץ
מערבבים בסיר את השמנת ,מיץ הלימון ,מלח ,פלפל והשמיר הקצוץ. שמן זית
מבשלים כמה דקות עד קבלת רוטב סמיך.
מלח ופלפל גרוס
כשהאספרגוסים בשלים מצננים אותם ומניחים בצלחות ההגשה.
מניחים ליד האספרגוס את נתח סלמון ומכסים ברוטב.
מערםקבזסילליקקוקםר
זמן הכנה 5 :דקות מצרכים ל 4 -מנות
2סלקים מבושלים ומקולפים
כמה עלים של בזיליקום
מיץ לימון
מים וקרח
קצת יוגורט עיזים לעיטור
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
טוחנים את הסלקים עם הבזיליקום ומיץ הלימון,
8קוביות קרח ,מלח ופלפל.
מדללים בעזרת מים על מנת לקבל מרקם דליל ואחיד
ומוזגים למרקיות ,מקשטים בכף יוגורט וכמה עלי
בזיליקום
16מגזין מדור לדור