Page 14 - medorledor18
P. 14
‫ארוחת חג‬

‫עוגת דבש בתפוחים‬

‫אופן ההכנה‪:‬‬ ‫מצרכים‪:‬‬

‫מחממים תנור לחום של ‪ 180‬מעלות‪.‬‬ ‫‪ 350‬גר' דבש‬
‫שמים בקערה של המיקסר את הדבש‪ ,‬הסוכר‪,‬‬ ‫‪ 200‬גר' סוכר‬

‫הביצים‪ ,‬הבירה והשמן ומערבלים כ‪ 2 -‬דקות‪.‬‬ ‫‪ 4‬ביצים‬
‫מוסיפים את הקמח‪ ,‬את התבלינים ואת אבקת‬ ‫‪ 1‬כוס בירה שחורה (‪ 250‬מ"ל )‬

‫סודה לשתייה ומערבלים כ‪ 2 -‬דקות‪.‬‬ ‫‪ 1‬כוס שמן (‪ 250‬מ"ל)‬
‫מוסיפים את התפוחים ומערבלים עוד קצת‪.‬‬ ‫‪ 350‬גר' קמח תופח‪ ,‬מנופה‬
‫יוצקים לתבניות ואופים כ‪ 50-‬דקות או עד‬
‫שמכניסים קיסם והוא יוצא עם פירורים לחים‪.‬‬ ‫‪ 1/2‬כפית קינמון‬
‫קורט ציפורן טחונה‬
‫מצננים על רשת‪.‬‬ ‫‪ 1‬כפית סודה לשתייה‬
‫‪ 2‬תפוחי גרנד סמיט קלופים ומגוררים גס‬
‫‪ 2‬תבניות אנגליש קייק משומנות היטב‬

‫‪15‬‬
   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19