Page 28 - medorledor145
P. 28
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
הכנה: דג בקלה עם חמאת
יש לקלוף את הבצל ולפרוס אותו דק .שופכים את מיץ רימונים
רימונים במחבת רחב ,מביאים לרתיחה ,מוסיפים את הבצל
מצרכים ל 6 :מנות
ומבשלים על אש נמוכה כרבע שעה (שומרים על בעבוע). זמן הכנה 20 :דקות
פותחים את הרימון ומוציאים את הגרעינים .שומרים בקערה. זמן בישול :חצי שעה
מניחים את חתיכות הדג במיץ רימונים כשמצמידים אותן זו
לזו .מבשלים חמש דקות והופכים אותן ומבשלים שוב חמש מצרכים:
דקות .ממליחים ומפלפלים .מוסיפים את גרעיני הרימון ואת 6חתיכות דג בקלה של 150גר'
קוביות החמאה .ממשיכים לבשל את הכל עוד חמש דקות.
500גר' תרד טרי
בינתיים חולטים את התרד בסיר מים רותחים. 250מ"ל מיץ רימונים
להגשה: 1רימון
1בצל אדום
שמים על צלחת מן התרד ,מעל מניחים חתיכת דג ומעל 80גר' חמאה חתוך לקוביות
מלח ופלפל גרוס
סלטים מרוטב הרימונים.
סרוק אותי
28