Page 35 - medorledor140
P. 35
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
הטבה למדור לדורבתוקף עד 31/5/25
%מ ימא5וגהוו2וןהד8ימ8התנו8שלי3תוהרו7נטו-תשי4חאלם5קה100 סלט תפוזים ותמרים
הכנה: מצרכים ל 4 :מנות
בסיר קטן מביאים לרתיחה את המים עם הסוכר במשך זמן הכנה 20 :דקות
זמן בישול 40 :דקות
חמש דקות ומצננים.
מקלפים את התפוזים (כשלמעשה מגיעים לבשר הפרי) זמן קירור :שעה
פורסים את התפוזים לפרוסות דקות תוך סילוק הגלעינים.
חותכים את התמרים לחצי לאורך ומוציאים את הגלעין. מצרכים:
1קג' תפוזים
פורסים את התמרים לרצועות דקות.
שמים את השקדים במחבת ומקפיצים אותם עד שהם 6תמרים
75גר' שקדים מולבנים
מזהיבים.
יש להניח את פרוסות התפוזים ואת רצועות התמרים 50גר' סוכר
2כפות רום בקרדי
בקערת הגשה.
מוסיפים לסירופ הפושר את הרום והקינמון ומערבבים. 1קורט קינמון
שופכים את הסירופ מעל הפירות .מכניסים את הקערה 200מ"ל מים
לקירור .לפני ההגשה מפזרים מעל את השקדים.
סלטים
סרוק אותי
גיליון 35 140