Page 35 - medorledor140
P. 35

‫מגזין מדור לדור‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

        ‫הטבה למדור לדור‬‫בתוקף עד ‪31/5/25‬‬

‫‪%‬מ ימא‪5‬וגהוו‪2‬וןהד‪8‬ימ‪8‬התנו‪8‬שלי‪3‬תוהרו‪7‬נטו‪-‬תשי‪4‬חאלם‪5‬קה‪100‬‬      ‫סלט תפוזים ותמרים‬

                                                     ‫הכנה‪:‬‬                                ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
 ‫בסיר קטן מביאים לרתיחה את המים עם הסוכר במשך‬                                            ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
                                                                                         ‫זמן בישול‪ 40 :‬דקות‬
                                       ‫חמש דקות ומצננים‪.‬‬
 ‫מקלפים את התפוזים (כשלמעשה מגיעים לבשר הפרי)‬                                                ‫זמן קירור‪ :‬שעה‬
  ‫פורסים את התפוזים לפרוסות דקות תוך סילוק הגלעינים‪.‬‬
 ‫חותכים את התמרים לחצי לאורך ומוציאים את הגלעין‪.‬‬                                                   ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                               ‫‪ 1‬קג' תפוזים‬
                       ‫פורסים את התמרים לרצועות דקות‪.‬‬
 ‫שמים את השקדים במחבת ומקפיצים אותם עד שהם‬                                                         ‫‪ 6‬תמרים‬
                                                                                    ‫‪ 75‬גר' שקדים מולבנים‬
                                                  ‫מזהיבים‪.‬‬
 ‫יש להניח את פרוסות התפוזים ואת רצועות התמרים‬                                                   ‫‪ 50‬גר' סוכר‬
                                                                                         ‫‪ 2‬כפות רום בקרדי‬
                                            ‫בקערת הגשה‪.‬‬
 ‫מוסיפים לסירופ הפושר את הרום והקינמון ומערבבים‪.‬‬                                              ‫‪ 1‬קורט קינמון‬
 ‫שופכים את הסירופ מעל הפירות‪ .‬מכניסים את הקערה‬                                                 ‫‪ 200‬מ"ל מים‬

            ‫לקירור‪ .‬לפני ההגשה מפזרים מעל את השקדים‪.‬‬

     ‫סלטים‬

‫סרוק אותי‬

‫גיליון ‪35 140‬‬
   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40