Page 34 - medorledor140
P. 34
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :יהודית לוטואק
ההכנה: סלט אביבי חגיגי
אם משתמשים בשעועית ירוקה טרייה יש לבשל אותה מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 25 :דקות
במים רותחים מומלחים כ 10-דקות כך שתישאר פריכה .אם זמן בישול 30 :דקות
משתמשים בשעועית קפואה יש לבשלה כ 5-דקות .לאחר מצרכים:
4שניצל עוף
הבישול יש לסנן אותם ולשים מעל כמה קוביות קרח על מנת 1גזר חתוך למקלות
100גר' שעועית ירוקה עדינה
לשמור על צבעה הירוק. טרייה או קפואה
1כף עירית קצוצה
יש לבשל את האפונה הסינית ואת מקלוני הגזר כ 5-דקות 2חופנים גדולים של עלים זעירים
(רוקט,עלים סגולים וכו')
במים רותחים מומלחים .לסנן ואז לשטוף אותם היטב במים 1כף חומץ בן יין אדום
100גר' אפונה סינית
קרים ולייבשם היטב.
1בצל סגול
לפרוס לפרוסות דקות הן את הבצל והן את הפלפל. 1/2גמבה אדומה
כף פטרוזיליה קצוצה
בקערת סלט להניח את כל מרכיבי הסלט ולהוסיף את העירית
1כף שמן זית
והפטרוזיליה.
34
לפרוס את השניצלים לרצועות דקות ,לטגן אותם במעט שמן
זית ,כאשר הרצועות מוזהבות יש לשפוך מעליהן כף חומץ
ולערבב.
לאחר כמה שניות לשפוך את רצועות השניצל מעל הסלט.
סלטים ניתן להגיש עם רוטב וינגרט.
סרוק אותי