Page 32 - medorledor140
P. 32
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צצילילוםום::אאללככססדדונוניןין
ההכנה: כבדי עוף ביין
להכנת הרוטב: מרסלה ובלסמי
שמים בסיר את כל המרכיבים ומביאים לרתיחה ,מבשלים
על אש בינונית כ 10-עד 15דקות .הרוטב נהפך למין סירופ. מצרכים ל 6 :מנות
מוסיפים את מקל הקינמון ,את התימין ,טועמים ומשפרים את זמן הכנה 25 :דקות
התיבול אם יש צורך. זמן בישול (הרוטב) 10-15 :דקות
זמן טיגון (הכבדים) 10 :דקות
מייבשים את הכבדים ,מחממים במחבת את השמן ,מוסיפים
מצרכים:
את הכבדים ומטגנים עד שהם זהובים .מוסיפים את הרוטב 12כבדי עוף בהירים ונקיים
מלח גס ,פלפל שחור גרוס
בשרים ומגישים מיד. 4כפות שמן או שומן אווז מומס
סרוק אותי לרוטב:
שליש כוס חומץ בלסמי
שליש כוס חומץ פטל או בן יין אדום
כוס ורבע יין מרסלה
חצי בצל אדום קצוץ דק
מקל קינמון
מלח גס ,פלפל שחור גרוס
תימין
32