Page 32 - medorledor140
P. 32

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צצילילוםום‪::‬אאללככססדדונוניןין‬

                                                   ‫ההכנה‪:‬‬    ‫כבדי עוף ביין‬
                                            ‫להכנת הרוטב‪:‬‬   ‫מרסלה ובלסמי‬
‫שמים בסיר את כל המרכיבים ומביאים לרתיחה‪ ,‬מבשלים‬
‫על אש בינונית כ‪ 10-‬עד ‪ 15‬דקות‪ .‬הרוטב נהפך למין סירופ‪.‬‬                         ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
‫מוסיפים את מקל הקינמון‪ ,‬את התימין‪ ,‬טועמים ומשפרים את‬                         ‫זמן הכנה‪ 25 :‬דקות‬
                                       ‫התיבול אם יש צורך‪.‬‬       ‫זמן בישול (הרוטב)‪ 10-15 :‬דקות‬
                                                                    ‫זמן טיגון (הכבדים)‪ 10 :‬דקות‬
‫מייבשים את הכבדים‪ ,‬מחממים במחבת את השמן‪ ,‬מוסיפים‬
                                                                                        ‫מצרכים‪:‬‬
‫את הכבדים ומטגנים עד שהם זהובים‪ .‬מוסיפים את הרוטב‬                    ‫‪ 12‬כבדי עוף בהירים ונקיים‬
                                                                      ‫מלח גס‪ ,‬פלפל שחור גרוס‬
           ‫בשרים‬                ‫ומגישים מיד‪.‬‬                     ‫‪ 4‬כפות שמן או שומן אווז מומס‬

‫סרוק אותי‬                                                                                ‫לרוטב‪:‬‬
                                                                         ‫שליש כוס חומץ בלסמי‬
                                                             ‫שליש כוס חומץ פטל או בן יין אדום‬

                                                                             ‫כוס ורבע יין מרסלה‬
                                                                         ‫חצי בצל אדום קצוץ דק‬

                                                                                     ‫מקל קינמון‬
                                                                      ‫מלח גס‪ ,‬פלפל שחור גרוס‬

                                                                                           ‫תימין‬

                                                                                                ‫‪32‬‬
   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37