Page 38 - medorledor132
P. 38

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬                                                    ‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                           ‫ההכנה‪:‬‬                                    ‫פלפלים ממולאים‬
                                                                     ‫עם גבינת רוקפור‬
‫מניחים את הגבינה הלבנה במסננת ומסננים במשך עשרים‬
                                                                                            ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
‫דקות‪ .‬מחממים פלנצ'ה ומניחים מעל את הפלפלים‪ .‬מסובבים‬                                        ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
                                                                                           ‫זמן בישול‪ 5 :‬דקות‬
‫אותם כדי שישרפו מכל הצדדים‪ .‬מכניסים אותם לשקית ניילון‬
                                                                                                     ‫מצרכים‪:‬‬
‫ומסננים‪ .‬זה מקל על קילופם‪ .‬חוצים אותם לשניים ומרוקנים מן‬                           ‫‪ 14‬פלפלים אדומים וכתומים‬

                           ‫הגלעינים‪ .‬ניתן גם להשאיר אותם שלמים‪.‬‬                            ‫‪ 300‬גר' גבינה לבנה‬
                                                                                         ‫‪ 125‬גר' גבינת רוקפור‬
‫קוצצים את הבצלים‪ ,‬מועכים את שן השום‪ .‬מניחים בקערת‬
                                                                                               ‫‪ 1‬כף קרם פרש‬
‫מעבד המזון‪ ,‬ממליחים ומוסיפים את העירית הקצוצה‪ .‬טוחנים‬                                          ‫‪ 2‬כפות שמן זית‬

‫יחד‪ .‬מפוררים את גבינת הרוקפור ומסיפים לקערת המעבד‪,‬‬                                                 ‫‪ 3‬בצל ירוק‬
                                                                                                     ‫‪ 1‬שן שום‬
‫טוחנים שוב‪ .‬מוסיפים את הקרם פרש‪ ,‬שמן הזית‪ ,‬הפפריקה‪,‬‬                                              ‫‪ 1‬צרור עירית‬
                                                                                               ‫‪ 2‬ענפים טארגון‬
‫הפלפל השחור וטוחנים שוב‪ .‬קוצצים יחד את הפטרוזיליה‬                                           ‫‪ 2‬ענפים פטרוזיליה‬
                                                                                            ‫‪ 1/4‬כפית פפריקה‬
                   ‫והטרגון‪ .‬מוסיפים למסה‪ .‬טועמים ומתקנים את התיבול‪.‬‬                   ‫‪ 1‬כפית פלפל שחור טחון‬

‫ממלאים את הפלפלים ושומרים בקירור‪ .‬ניתן גם להכין יום‬                                                      ‫מלח‬

‫קודם‪ .‬אם השארנו את הפלפלים שלמים אפשר לפרוס אותם‬                                                             ‫‪38‬‬

          ‫תבשילים ותוספות‬  ‫לפרוסות‪.‬‬

‫סרוק אות‬
   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43