Page 38 - medorledor132
P. 38
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין צילום :אלכס דונין
ההכנה: פלפלים ממולאים
עם גבינת רוקפור
מניחים את הגבינה הלבנה במסננת ומסננים במשך עשרים
מצרכים ל 4 :מנות
דקות .מחממים פלנצ'ה ומניחים מעל את הפלפלים .מסובבים זמן הכנה 20 :דקות
זמן בישול 5 :דקות
אותם כדי שישרפו מכל הצדדים .מכניסים אותם לשקית ניילון
מצרכים:
ומסננים .זה מקל על קילופם .חוצים אותם לשניים ומרוקנים מן 14פלפלים אדומים וכתומים
הגלעינים .ניתן גם להשאיר אותם שלמים. 300גר' גבינה לבנה
125גר' גבינת רוקפור
קוצצים את הבצלים ,מועכים את שן השום .מניחים בקערת
1כף קרם פרש
מעבד המזון ,ממליחים ומוסיפים את העירית הקצוצה .טוחנים 2כפות שמן זית
יחד .מפוררים את גבינת הרוקפור ומסיפים לקערת המעבד, 3בצל ירוק
1שן שום
טוחנים שוב .מוסיפים את הקרם פרש ,שמן הזית ,הפפריקה, 1צרור עירית
2ענפים טארגון
הפלפל השחור וטוחנים שוב .קוצצים יחד את הפטרוזיליה 2ענפים פטרוזיליה
1/4כפית פפריקה
והטרגון .מוסיפים למסה .טועמים ומתקנים את התיבול. 1כפית פלפל שחור טחון
ממלאים את הפלפלים ושומרים בקירור .ניתן גם להכין יום מלח
קודם .אם השארנו את הפלפלים שלמים אפשר לפרוס אותם 38
תבשילים ותוספות לפרוסות.
סרוק אות