Page 37 - medorledor132
P. 37

‫מגזין מדור לדור‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                   ‫הכנה‪:‬‬                                         ‫קונפי טלה‬

‫יש לקלף את הבצל ולפרוס אותו דק‪ .‬בסיר חסין אש מחממים‬                    ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                                                                      ‫זמן הכנה‪ 10 :‬דקות‬
‫מעט שמן זית ומוסיפים את פרוסות הבצל‪ .‬מקפיצים אותם‬                     ‫זמן בישול‪ :‬שעתיים‬

                   ‫עד הזהבה‪.‬‬                                                    ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                  ‫‪ 44‬חתיכות טלה (זרוע)‬
                   ‫מוסיפים את חתיכות הטלה ומזהיבים אותם מכל צד‪.‬‬
                                                                              ‫‪ 1‬בצל גדול‬
‫מנמיכים את האש‪ ,‬מוסיפים את הדבש‪ ,‬מסובבים את‬                               ‫‪ 1‬כף דבש נוזלי‬
                                                                      ‫‪ 1‬כף עלי טימין טרי‬
‫חתיכות הטלה על מנת שהדבש יעטוף אותם‪ .‬מוסיפים‬                        ‫‪ 1‬כף עלי רוזמרין טרי‬

‫את הטימין והרוזמרין‪ .‬מערבבים‪ .‬מוסיפים חצי כוס מים‪,‬‬                               ‫שמן זית‬
                                                                        ‫מלח ופלפל גרוס‬
                   ‫ממליחים ומפלפלים‪.‬‬
                                                                                ‫גיליון ‪132‬‬
‫מכסים את הסיר‪ ,‬מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש‬

‫וממשיכים לבשל תוך כד בעבוע קל כשעה וארבעים וחמש‬

                   ‫דקות‪.‬‬

‫מורידים את המכסה ומגבירים את האש על מנת לקבל‬

          ‫בשרים‬    ‫רוטב סמיך‪ .‬יש לערבב מדי פעם‬

‫סרוק אות‬

‫‪37‬‬
   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42