Page 37 - medorledor132
P. 37
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
הכנה: קונפי טלה
יש לקלף את הבצל ולפרוס אותו דק .בסיר חסין אש מחממים מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 10 :דקות
מעט שמן זית ומוסיפים את פרוסות הבצל .מקפיצים אותם זמן בישול :שעתיים
עד הזהבה. מצרכים:
44חתיכות טלה (זרוע)
מוסיפים את חתיכות הטלה ומזהיבים אותם מכל צד.
1בצל גדול
מנמיכים את האש ,מוסיפים את הדבש ,מסובבים את 1כף דבש נוזלי
1כף עלי טימין טרי
חתיכות הטלה על מנת שהדבש יעטוף אותם .מוסיפים 1כף עלי רוזמרין טרי
את הטימין והרוזמרין .מערבבים .מוסיפים חצי כוס מים, שמן זית
מלח ופלפל גרוס
ממליחים ומפלפלים.
גיליון 132
מכסים את הסיר ,מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש
וממשיכים לבשל תוך כד בעבוע קל כשעה וארבעים וחמש
דקות.
מורידים את המכסה ומגבירים את האש על מנת לקבל
בשרים רוטב סמיך .יש לערבב מדי פעם
סרוק אות
37