Page 36 - medorledor132
P. 36
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: תבשיל עולש
במחבת סוטאז' מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
במקביל חותכים את הקצוות של העולש ומורידים את העלים מצרכים ל 5 :מנות
זמן הכנה 5 :דקות
הפגומים .חותכים כל עולש לאורך לשניים.
מניחים אותם במחבת על הצד השטוח. זמן בישול :שעה
מצרכים:
מטגנים אותם כשבכל חמש דקות הופכים אותם לצד השני. 88עולש
לאחר 15דקות מוסיפים מחצית מכמות המים ,ממליחים מעט
2כפות שמן זית
ומפלפלים. 1/4ליטר מים
מפזרים מעל מעט מעשבי פרובנס .ממשיכים מדי פעם להפוך
את העולש .אחרי עוד 15דקות מוסיפים את יתר המים ואת ציר מלח ופלפל שחור גרוס
עשבי תיבול מפרובנס
הבקר וממשיכים עוד לבשל כ 15-דקות.
1כף ציר בקר
תבשילים ותוספות
36
סרוק אות