Page 32 - medorledor127
P. 32
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :יהודה לוטואק
ולהביא לרתיחה. מוסר ים עם חרדל
להניח את הדגים מעל ולהמליח ולפלפל אותם .להניח מעל
מצרכים ל 4 :מנות
התבנית רדיד אלומיניום ולאפות בין 12ל 15דקות. זמן הכנה 25 :דקות
במקביל יש לקלף ולגלען את העגבניות .יש לפרוס כמה פרוסות זמן בישול 15 :דקות
ואת יתר העגבניות יש לחתוך לקוביות קטנות .להוסיף להם
מלח ופלפל וכמובן את הפטרוזיליה הקצוצה .לערבב ולשמור מצרכים:
2דגי מוסר מפולטים
בקירור. 350גר' שמפיניונים שטופים
יש לפרוס את יתר הפטריות לפרוסות דקות ,לחמם במחבת את
3עגבניות
שמן הזית ולהקפיץ את הפטריות. 100גר' גבינה לבנה 9%
כשהדג אפוי ,יש להניח אותו על תבנית חמה .את מיצי הבישול
יש לטחון עם הגבינה הלבנה .שמים בסיר ומחממים עם החרדל 1כף חדל גרעינים
1בצל שאלוט
על אש קטנה תוך כדי ערבוב. 150מ"ל יין לבן
מסביב לדג מקשטים בעזרת קוביות העגבניות ,מעל הדגים
מזליפים מן הרוטב ומעטרים בפרוסות העגבניות .מגישים עם 1כף פטרוזיליה קצוה
1כפית שמן זית
הפטריות .דגים
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
סרוק אות
ההכנה:
יש לחמם את התנור לחום של 210מעלות (טרמוסטט )7
יש לקצוץ 100גר' פטריות לקוביות קטנות.
יש לקצוץ את השאלוט ,להניח אותו עם הפטריות הקצוצות
והיין בתבנית .להמליח ולפלפל .להניח את התבנית על הגז
32