Page 34 - medorledor127
P. 34

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צצייללווםם‪ ::‬אאללככסס דדווננייןן‬

                                  ‫ההכנה‪:‬‬                                      ‫תפוחי אדמה ובטטה‬
                                                                                             ‫בתנור‬
                                  ‫לקלף את תפוחי האדמה והבטטות ולחתוך לפלחים‪.‬‬
                                                                                                           ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
‫לשים אותם בקערת מים קרים‪ .‬ליבש היטב ולהניח אותם‬                                                           ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬

‫בתבנית אפייה‪ .‬לפזר מעל את עשבי פרובנס‪ ,‬השום‪ ,‬המלח‬                                                            ‫זמן אפייה‪ :‬שעה‬

‫והפלפל‪ .‬לזלף מעל שמן זית‪ .‬לערבב היטב‪ .‬אם משתמשים‬                                                                     ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                      ‫‪ 12‬תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לפלחים‬
                                  ‫בחמאה יש להניח אותה מעל התפודים‪.‬‬
                                                                                              ‫‪ 6‬בטטות גדולות חתוכים לפלחים‬
‫לחמם את התנור לחום של ‪ 250‬מעלות‪ .‬להכניס את התבנית‬                                                               ‫עשבי פרובנס‬

‫לתנור ולאפות עד ההשחמה ושהתפודים רכים מבפנים‬                                                            ‫מלח פלפל שחור גרוס‬
                                                                                                             ‫‪ 6‬שיני שום כתוש‬
          ‫תבשילים ותוספות‬         ‫וקראנצ'ים מבחוץ‪.‬‬                                                                   ‫שמן זית‬

‫סרוק אות‬                                                                              ‫‪ 50‬גר' חמאה חתוכים לקוביות(לא הכרחי)‬

                                                                                                                             ‫‪34‬‬
   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39