Page 35 - medorledor127
P. 35

‫מגזין מדור לדור‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

        ‫הטבה למדור לדור‬                               ‫בתוקף עד ‪30/4/24‬‬

‫‪%‬מ ימא‪5‬וגהוו‪2‬וןהד‪8‬ימ‪8‬התנו‪8‬שלי‪3‬תוהרו‪7‬נטו‪-‬תשי‪4‬חאלם‪5‬קה‪100‬‬                                   ‫קרם שוקולד מיוחד‬
                                                                                                      ‫לפסח‬
                                                                        ‫ההכנה‪:‬‬
                                                                                                                    ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
‫מחממים מים בסיר ומביאים אותם לרתיחה‪ .‬בקערה מניחים‬                                                  ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות ‪ 3 +‬שעות קירור‬

‫את קוביות השוקולד‪ ,‬הדבש והסוכר החום‪ .‬מניחים את‬                                                                    ‫זמן בישול‪ 20 :‬דקות‬

‫הקערה על הסיר‪ ,‬מנמיכים את האש ובמשך כ‪ 15-‬דקות‬                                                                                ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                                            ‫‪ 200‬גר' שוקולד מריר (‪)72%‬‬
‫ממיסים את השוקולד תוך כדי ערבוב עד שהשוקולד נמס‪.‬‬
                                                                                                                       ‫‪ 1‬כף דבש נוזלי‬
‫מוסיפים בהדרגה ‪ 200‬מ"ל שמנת לעיסת השוקולד עד‬                                                                       ‫‪ 1‬כפית תמצית וניל‬
                                                                                                                ‫‪ 300‬מ"ל שמנת מתוקה‬
                                                                        ‫קבלת מרקם אחיד‪.‬‬
                                                                                                                      ‫‪ 80‬גר' סוכר חום‬
‫בקערה מערבבים יחד את הקורנפלור‪ ,‬תמצית הוניל‬                                                                          ‫‪ 1‬כפית קורנפלור‬

‫והקינמון‪ ,‬מוסיפים תוך כדי ערבוב את יתר שמנת המתוקה‪.‬‬                                                                     ‫‪ 1‬כפית קינמון‬

‫מוסיפים את תערובת זו בהדרגה ותוך כדי ערבוב לתערובת‬

                    ‫השוקולד ומבשלים עד שהתערובת מתעבה‪.‬‬

‫מצננים מעט ואז מחלקים לארבע קערות הגשה ומקררים‬

                                                                        ‫כשלוש שעות‪.‬‬

‫לפני ההגשה מפזרים מעל מעט סוכר חום וניתן לעטר בתות‬

           ‫קינוחים‬                                                      ‫או פטל‪.‬‬

‫סרוק אותי‬

‫גיליון ‪35 127‬‬
   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40