Page 35 - medorledor127
P. 35
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
הטבה למדור לדור בתוקף עד 30/4/24
%מ ימא5וגהוו2וןהד8ימ8התנו8שלי3תוהרו7נטו-תשי4חאלם5קה100 קרם שוקולד מיוחד
לפסח
ההכנה:
מצרכים ל 4 :מנות
מחממים מים בסיר ומביאים אותם לרתיחה .בקערה מניחים זמן הכנה 20 :דקות 3 +שעות קירור
את קוביות השוקולד ,הדבש והסוכר החום .מניחים את זמן בישול 20 :דקות
הקערה על הסיר ,מנמיכים את האש ובמשך כ 15-דקות מצרכים:
200גר' שוקולד מריר ()72%
ממיסים את השוקולד תוך כדי ערבוב עד שהשוקולד נמס.
1כף דבש נוזלי
מוסיפים בהדרגה 200מ"ל שמנת לעיסת השוקולד עד 1כפית תמצית וניל
300מ"ל שמנת מתוקה
קבלת מרקם אחיד.
80גר' סוכר חום
בקערה מערבבים יחד את הקורנפלור ,תמצית הוניל 1כפית קורנפלור
והקינמון ,מוסיפים תוך כדי ערבוב את יתר שמנת המתוקה. 1כפית קינמון
מוסיפים את תערובת זו בהדרגה ותוך כדי ערבוב לתערובת
השוקולד ומבשלים עד שהתערובת מתעבה.
מצננים מעט ואז מחלקים לארבע קערות הגשה ומקררים
כשלוש שעות.
לפני ההגשה מפזרים מעל מעט סוכר חום וניתן לעטר בתות
קינוחים או פטל.
סרוק אותי
גיליון 35 127