Page 32 - medorledor126
P. 32
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :יהודה לוטואק
ההכנה: מרק ערמונים ,סלרי
מקלפים את ראש הסלרי וחותכים לקוביות. ופרמזן
שומרים 4ערמונים בצד ואת היתר חוצים לשניים.
מצרכים ל 4 :מנות
קוצצים את השאלוט זמן הכנה 15 :דקות
.2ממיסים בסיר את החמאה ומוסיפים את השאלוט .מזהיבים זמן בישול 20 :דקות
אותם כ 5-דקות בלי לשרוף אותם .שמים בסיר את הסלרי ואת
מצרכים:
הערמונים ,מוסיפים את ציר העוף ומבשלים במשך 20דקות. 2בצלי שאלוט
טוחנים את המרק במעבד מזון או במיקסר ידני .מחזירים לסיר. 30גר' חמאה
מוסיפים את השמנת ואת הפרמזן .מתבלים. 1ראש סלרי
.3מוזגים למרקיות ומקשטים עם קצת קרם פרש וערמון מעל. 350גר' ערמונים
למי שלא אוכל כשר :ניתן להוסיף קוביות אווז מקורמלות .אופן ליטר ורבע ציר עוף
ההכנה הוא לחתוך חזה אווז לקוביות ,לטגן במחבת שחומם
מראש בלי להוסיף שמן ,לטגן עד הזהבה ,לערבב כף סוכר עם 50גר' פרמזן
1שמנת בישול
כף מים ולהוסיף לחזה האווז ולתת לזה להפוך למין קרמל.
קרם פרש
מרקים פלפל ,מלח ואגוז מוסקט
סרוק אותי 32