Page 34 - medorledor126
P. 34

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צצייללווםם‪ ::‬אאללככסס דדווננייןן‬

                                                   ‫ההכנה‪:‬‬      ‫תבשיל של‬
‫מקלפים את תפוחי האדמה‪ ,‬שוטפים וחותכים אותם‪ .‬במחבת‬            ‫תפוחי אדמה‬
‫מחממים את השמן‪ .‬כשהשמן חם מוסיפים את חתיכות תפוחי‬
‫האדמה‪ ,‬ממליחים ומפלפלים‪ .‬מערבבים‪ .‬מקלפים את שן השום‬              ‫וערמונים‬
‫וקוצצים אותה‪ .‬מוסיפים למחבת‪ .‬שוטפים את הפטרוזיליה‬
‫וקוצצים אותה‪ .‬מוסיפים למחבת ומערבבים שוב‪ .‬ממשיכים‬          ‫מנה מאזור של אוברן (‪.)Auvergne‬‬
                                                                 ‫מנה חורפית ומאוד מנחמת‪.‬‬
   ‫לבשל עוד כחצי שעה או עד שתפוחי האדמה זהובים היטב‪.‬‬
‫מוסיפים את הערמונים‪ ,‬מערבבים ואז תוך כדי ערבוב מוסיפים‬         ‫אפשר להגיש לצד סלט חסה‪.‬‬
‫את הגבינה כך שהיא תעטוף את כל תפוחי האדמה‪ .‬כל זה‬
                                                                           ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                                      ‫נעשה על אש נמוכה‪.‬‬                   ‫זמן הכנה‪ 30 :‬דקות‬
    ‫לבסוף מוסיפים את השמנת ומערבבים שוב‪ .‬מגישים מיד‪.‬‬                      ‫זמן בישול‪ 40 :‬דקות‬

    ‫תבשילים ותוספות‬                                                                  ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                          ‫‪ 800‬גר' תפוחי אדמה‬
‫סרוק אות‬
                                                                                     ‫‪ 1‬שן שום‬
                                                                  ‫‪ 1‬חבילה קטנה של פטרוזיליה‬
                                                                  ‫‪ 300‬גר' גבינה צהובה מגוררת‬
                                                              ‫‪ 50‬גר' של קרם פרש (שמנת ‪)42%‬‬
                                                                   ‫‪ 200‬גר' ערמונים (‪ 2‬חבילות)‬

                                                                            ‫‪ 2‬כפות שמן תירס‬
                                                                              ‫מלח ופלפל גרוס‬

                                                                                            ‫‪34‬‬
   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39