Page 34 - medorledor126
P. 34
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צצייללווםם ::אאללככסס דדווננייןן
ההכנה: תבשיל של
מקלפים את תפוחי האדמה ,שוטפים וחותכים אותם .במחבת תפוחי אדמה
מחממים את השמן .כשהשמן חם מוסיפים את חתיכות תפוחי
האדמה ,ממליחים ומפלפלים .מערבבים .מקלפים את שן השום וערמונים
וקוצצים אותה .מוסיפים למחבת .שוטפים את הפטרוזיליה
וקוצצים אותה .מוסיפים למחבת ומערבבים שוב .ממשיכים מנה מאזור של אוברן (.)Auvergne
מנה חורפית ומאוד מנחמת.
לבשל עוד כחצי שעה או עד שתפוחי האדמה זהובים היטב.
מוסיפים את הערמונים ,מערבבים ואז תוך כדי ערבוב מוסיפים אפשר להגיש לצד סלט חסה.
את הגבינה כך שהיא תעטוף את כל תפוחי האדמה .כל זה
מצרכים ל 4 :מנות
נעשה על אש נמוכה. זמן הכנה 30 :דקות
לבסוף מוסיפים את השמנת ומערבבים שוב .מגישים מיד. זמן בישול 40 :דקות
תבשילים ותוספות מצרכים:
800גר' תפוחי אדמה
סרוק אות
1שן שום
1חבילה קטנה של פטרוזיליה
300גר' גבינה צהובה מגוררת
50גר' של קרם פרש (שמנת )42%
200גר' ערמונים ( 2חבילות)
2כפות שמן תירס
מלח ופלפל גרוס
34