Page 33 - medorledor122
P. 33

‫מגזין מדור לדור‬

‫צצייללווםם‪ ::‬אאללככסס דדווננייןן‬

                                                   ‫ההכנה‪:‬‬     ‫תבשיל פטריות‬
             ‫יש לנקות את הפטריות ולחתוך אותם לחתיכות‪.‬‬
‫מניחים בסיר את כל הפטריות‪ ,‬העגבניה‪ ,‬הבצל שאלוט‪ ,‬השמנת‪,‬‬                              ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
      ‫היין פורט‪ ,‬הבריוש‪ ,‬מלח ופלפל גרוס‪ .‬מערבבים ומכסים‪.‬‬                           ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬
‫מתחילים את הבישול על אש גבוהה עד שהתבשיל מגיע‬                                     ‫זמן בישול‪ 30 :‬דקות‬
‫לרתיחה‪ .‬מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש נמוכה‬
                                                                                             ‫מצרכים‪:‬‬
                           ‫ובעבוע קל למשך שלושים דקות‪.‬‬     ‫‪ 1.3‬קג' פטריות (שמפיניון‪ ,‬פורטובלו‪ ,‬יער‪ ,‬מלך)‬
   ‫את עשבי התיבול מפזרים לפני ההגשה‪ .‬תבשיליםותוספות‬
                                                                       ‫‪ 1‬בריוש מיובש ומפורר לפירורים‬
‫סרוק אות‬                                                                     ‫‪ 1‬עגבניה מקולפת וקצוצה‬
                                                                                   ‫‪ 1‬בצל שאלוט קצוץ‬
                                                                                ‫‪ 5‬עלי בזיליקום קצוצים‬
                                                                                ‫‪ 1‬כף פטרוזיליה קצוצה‬

                                                                        ‫‪ 5‬כפות שמנת ‪( 42%‬קרם פרש )‬
                                                                                      ‫‪ 1/2‬כוס יין פורט‬
                                                                                      ‫מלח ופלפל גרוס‬

‫גיליון ‪33 122‬‬
   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38