Page 33 - medorledor122
        P. 33
     מגזין מדור לדור
צצייללווםם ::אאללככסס דדווננייןן
                                                   ההכנה:     תבשיל פטריות
             יש לנקות את הפטריות ולחתוך אותם לחתיכות.
מניחים בסיר את כל הפטריות ,העגבניה ,הבצל שאלוט ,השמנת,                              מצרכים ל 6 :מנות
      היין פורט ,הבריוש ,מלח ופלפל גרוס .מערבבים ומכסים.                           זמן הכנה 15 :דקות
מתחילים את הבישול על אש גבוהה עד שהתבשיל מגיע                                     זמן בישול 30 :דקות
לרתיחה .מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש נמוכה
                                                                                             מצרכים:
                           ובעבוע קל למשך שלושים דקות.      1.3קג' פטריות (שמפיניון ,פורטובלו ,יער ,מלך)
   את עשבי התיבול מפזרים לפני ההגשה .תבשיליםותוספות
                                                                        1בריוש מיובש ומפורר לפירורים
סרוק אות                                                                      1עגבניה מקולפת וקצוצה
                                                                                    1בצל שאלוט קצוץ
                                                                                 5עלי בזיליקום קצוצים
                                                                                 1כף פטרוזיליה קצוצה
                                                                         5כפות שמנת ( 42%קרם פרש )
                                                                                       1/2כוס יין פורט
                                                                                      מלח ופלפל גרוס
גיליון 33 122
     	
