Page 35 - medorledor122
P. 35
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
הטבה למדור לדור10 בתוקף עד 31/11/23
%מאומה5גוא2הוון8מכו8הלצ8שרכיי3המרםו7נ-שתי4חשחם5לקה0
ההכנה: עוגת בראוניז סתווית
עם אגוזי מלך
מחממים תנור לחום של 180מעלות (.)6
מצרכים ל 4 :מנות
יש לקצוץ את אגוזי המלך. זמן הכנה 20 :דקות
זמן אפיה 45 :דקות
ממיסים את השוקולד עם כף מים ,כשהשוקולד מומס מכבים
מצרכים:
את האש .מוסיפים תוך כדי ערבוב ובהדרגתיות את החמאה 25200גר' שוקולד מריר
חתוכה לקוביות. 200גר' סוכר
100גר' קמח
מעבירים לקערה ומוסיפים את הסוכר ,הקמח ,הביצים ,את
3ביצים
אבקת האפיה ואת אגוזי המלך. 100גר' אגוזי מלך
1/2שקית אבקת אפיה
משמנים תבנית מרובעת ושופכים את הבלילה פנימה.
200גר' חמאה
אופים במשך 45דקות. קורט מלח
כשהעוגה קרה חותכים אותה לריבועים ושמים במנג'טים לקישוט:
0גר' אגוזי מלך
קינוחים ומעטרים עם אגוז מלך.
סרוק אותי
גיליון 35 122