Page 35 - medorledor122
P. 35

‫מגזין מדור לדור‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

 ‫הטבה למדור לדור‪10‬‬                                 ‫בתוקף עד ‪31/11/23‬‬

‫‪%‬מאומה‪5‬גוא‪2‬הוון‪8‬מכו‪8‬הלצ‪8‬שרכיי‪3‬המרםו‪7‬נ‪-‬שתי‪4‬חשחם‪5‬לקה‪0‬‬

                                                                      ‫ההכנה‪:‬‬                ‫עוגת בראוניז סתווית‬
                                                                                                   ‫עם אגוזי מלך‬
                    ‫מחממים תנור לחום של ‪ 180‬מעלות (‪.)6‬‬
                                                                                                                         ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                                                     ‫יש לקצוץ את אגוזי המלך‪.‬‬                                            ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
                                                                                                                        ‫זמן אפיה‪ 45 :‬דקות‬
‫ממיסים את השוקולד עם כף מים‪ ,‬כשהשוקולד מומס מכבים‬
                                                                                                                                   ‫מצרכים‪:‬‬
‫את האש‪ .‬מוסיפים תוך כדי ערבוב ובהדרגתיות את החמאה‬                                                                    ‫‪ 25200‬גר' שוקולד מריר‬

                                                                      ‫חתוכה לקוביות‪.‬‬                                           ‫‪ 200‬גר' סוכר‬
                                                                                                                               ‫‪ 100‬גר' קמח‬
‫מעבירים לקערה ומוסיפים את הסוכר‪ ,‬הקמח‪ ,‬הביצים‪ ,‬את‬
                                                                                                                                    ‫‪ 3‬ביצים‬
                                                     ‫אבקת האפיה ואת אגוזי המלך‪.‬‬                                           ‫‪ 100‬גר' אגוזי מלך‬
                                                                                                                     ‫‪ 1/2‬שקית אבקת אפיה‬
                   ‫משמנים תבנית מרובעת ושופכים את הבלילה פנימה‪.‬‬
                                                                                                                             ‫‪ 200‬גר' חמאה‬
                                                                      ‫אופים במשך ‪ 45‬דקות‪.‬‬                                        ‫קורט מלח‬

‫כשהעוגה קרה חותכים אותה לריבועים ושמים במנג'טים‬                                                                                    ‫לקישוט‪:‬‬
                                                                                                                             ‫‪ 0‬גר' אגוזי מלך‬
           ‫קינוחים‬                                                    ‫ומעטרים עם אגוז מלך‪.‬‬

‫סרוק אותי‬

‫גיליון ‪35 122‬‬
   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40